lekarz Anna Kierzynka

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Lekarz z wielkim sercem, troskliwie zajmująca się pacjentami.Łatwa w nawiązywaniu kontaktów z chorym, wyrozumiała dla chorych. Potrafi współczuć cierpiącym chorym.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Piotr Joachimiak

Osrodek Psychoterapii Dla Osób Uzależnionych i Ich Rodzin Zmiana
ulica Lindego 4

Świetny lekarz, ma ogromną wiedzę i dobre podejście do pacjenta. Zawsze cierpliwie wysłuchuje pacjenta. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: N.
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Jacek Zaleski

mgr Jacek Zaleski

Fizjoterapeuta

Fizjoterapia Jacek Zaleski
Filarecka 3/2

Fizjoterapeuta godny polecenia, pomógł mi z zamrożonym barkiem. Dzięki niemu wracam pomału do normalności. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Grzegorz Buzuk

"Grunwald" Ośrodek dla Dorosłych
Śniadeckich 42

Lekarz doświadczony, bardzo spokojny, słyszy człowieka a nie tylko słucha. Leki dobiera trafnie. Polecam z całego serca.

lekarz Małgorzata Wengerek-Kołaczkowska

Internista, Pulmonolog

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Nie spotkałem lepszego lekarza mogę polecić każdemu od kilku lat Jestem pacjentem zawsze pomocna uprzejma
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Bartłomiej Gałęcki

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Wielkopolskie Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii
ul Szamarzewskiego 62 Poznań

Chciałabym serdecznie podziękować mojemu lekarzowi prowadzącemu za wspaniałą opiekę i pełne zaangażowania podejście. To wyjątkowy specjalista, który nie tylko posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, ale również potrafi okazać empatię, zrozumienie i wsparcie w trudnych momentach. Czułam się zaopiekowana i spokojna, wiedząc, że jestem w dobrych rękach. Moje leczenie przebiegało podczas pandemii i nie miałam nikogo bliskiego koło siebie ale miałam Pana Doktora, który zawsze poświęcał chociaż chwilkę na pocieszenie. Wspierał …
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Andrzej Lisiewicz

Ginekolog plastyczny

intimArt
Idzikowskiego 4, Poznań

Jeżeli chcesz poczuć się zaopiekowana to polecam tego doktora. Przemiła atmosfera, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na każde zadane pytanie podczas wizyty jak i po :) Uprzejmy, sumienny i staranny. Szkoda, że dopiero teraz trafiłam na tak dobrego ginekologa.

lekarz Małgorzata Szwarc-Kasprzak

Na Szańcach 3

Ocenę którą jak najbardziej mogę dać i która odzwierciedla moją wizytę to 5! Punktualnie, pani doktor z wielką wnikliwością i bez pośpiechu podeszła do mojego przypadku. Znalazłem pomoc w tym gabinecie i jeżeli ktoś by mnie zapytał o dobrego okulistę to panią doktor bez problemów polecę.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Krzysztof Koziełek

Radiolog

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

jestem bardzo zadowolona z wizyty i badania; dodam, że w ramach poradni NFZ. Lekarz przekonuje wiedzą, spokojem, empatią, rzetelnością; dodatkowo skutecznie odwrócił uwagę od stresu jaki towarzyszył mi badaniu i uzyskaniu wyniku. Badanie spokojne, wszystko wytłumaczone i w pełnym kontakcie i życzliwości. Polecam
Opinia dodana przez: Edyta P

Maciej Krzak

NZOZ Klinika Grunwaldzka
ulica Grunwaldzka 325

Nie znam lepszego specjalisty ortopedy. Dziękuję Panie Doktorze za wyleczenie, za cierpliwość do mnie.

lekarz Dagmara Dudzik

Empatia
ul. Piątkowska 41 A/7

To mój trzeci lekarz psychiatra. I wreszcie czuję się zaopiekowana i wreszcie wierzę, że wyjdę z choroby. Wizyta nie opiera się na wystawieniu recepty i krótkiej pogawędce. Wizyta trwa nieraz pół godziny i dłużej, pani Doktor uważnie słucha i odpowiada na pytania. Zawsze pyta dokładnie o aktualną sytuację, dyskutuje i podpowiada rozwiązania trudnych sytuacji. Dla mnie to wyjątkowy lekarz, empatyczny, uważny, chcący pomóc. Nie spotkałam jeszcze takiego pscyiatry. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Hanna
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Lekarz sportowy
                                       dr n. med. Szymon Kujawiak

dr n. med. Szymon Kujawiak

Lekarz sportowy, Ortopeda

Moti Med Gabinety Lekarskie
Stanisława Barańczaka 1c/51

Bardzo godny zaufania lekarz ! Widać, że chce zbadać problem i umie pomóc. U mnie ból kolana, jak sporo ludzi więzadła, ale ten lekarz umie też człowieka na duchu podnieść, a nie tylko patrzeć przez pryzmat banknotów. Szczerze mogę polecić gdyż można zaufać jego wiedzy i kompetencjom. Dziękuję za pomoc.
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dietetyk
                                       prof. dr hab. Marta Stelmach-Mardas

prof. dr hab. Marta Stelmach-Mardas

Dietetyk, Epidemiolog

MEDIKOR
Braniewska 20

Jestem osobą w wieku już bardzo zaawansowanym (82 lata),której trudno się odchudzić. Zachęcona przez kardiologa udałam się z wizyta do pani prof.Marty Stelmach-Mardas.Już pierwsze wizyty bardzo mnie zmobilizowały. Zastosowany indywidualny jadłospis spowodował ubytek wagi 9,5 kg po30 dniach.Efekt świadczy o profesjonalizmie i dużej wiedzy dietetyka.Moglam się o tym przekonać w rzeczowej rozmowie./jestem biochemikiem/.Polecam Panią Prof.jako bardzo dobrego specjalistę i miłego człowieka.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Marek Budrewicz

POZNAŃSKIE CENTRUM IMPLANTOLOGII ASKODENT
Sieradzka 8 B

Świetny stomatolog, posiada rewelacyjne podejście do pacjenta. Przy tym jest uprzejmy, cierpliwy i staranny. Przed rozpoczęciem leczenia w sposób jasny wyjaśnił mi wszystkie wątpliwości i ustalił plan leczenia. Leczenie było bezbolesne i bezstresowe dlatego z całego serca polecam !.
Opinia dodana przez: Iwona Z.

dr Piotr Cieśliński

Urolog

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Gajowa 3

Pan Dr. Piotr Cieśliński jest lekarzem godnym polecenia wszystkim pacjentom chorującym na schorzenia urologiczne, to doskonały fachowiec i praktyk, posiada szeroką wiedzę także o nowych metodach leczenia, a przy tym jest sympatycznym człowiekiem z przyjacielskim podejściem do pacjenta. Do dr Piotra Cieślińskiego trafiłem kilka lat temu z powodu pogorszonych wyników PSA. Z problemem prostary dr. Piotr Cieśliński poradził sobie bardzo szybko lecząc mnie farmakologicznie. Jestem pod stałą kontrolą i aktualnie …
Opinia dodana przez: Romuald

dr n. med. Robert Matuszewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

GABINET ORTOPEDYCZNY
KÓRNICKA 24

Dziękuję Panu Doktorowi za zdrowie o które bardzo bałam się!!! Zadbał, udzielił porad, odpowiednie leczenie , uprzejmy miły a stres potrafi minąć!!! Dziękuję z serducha!!!

dr n. med. Roland Dadej

Seksuolog, Urolog

Przychodnia Lekarska MEDEO
ulica Rzeczypospolitej 6

Wysokiej klasy specjalista! Empatyczny, kulturalny. Nie tak często spotyka się lekarza, który zajmuje się pacjentem z dużym poświęceniem. W razie potrzeby szczerze polecam !
Opinia dodana przez: ZBIGNIEW