Gabinet Psychoterapii SALIX w Myszkowie
Sikorskiego 71
Myszków
Bardzo polecam Panią Marlenę jako psychoterapeutkę. To osoba o wysokiej kulturze osobistej dzięki której potrafi zapewnić dyskrecje i komfort podczas wizyty w gabinecie . Wiedza jaką posiada Pani Marlena oraz wysoki poziom inteligencji emocjonalnej pozwala w trafny sposób zdiagnozować problem i z nim pracować . Indywidualne podejście do pacjenta i jego problemów to niezwykły atut u Pani Marleny. Polecam serdecznie !!
Stwierdzono astmę oskrzelową i oczywiście alergię. Rok chodziłam z kaszlem, zwiedziłam masę lekarzy - nikt mi nie pomógł, każdy tylko wypisywał leki i kazał brać. Zero poprawy. O Pani doktor usłyszałam od znajomego, który podobnie jak ja męczył się z kaszlem i Pani Doktor mu pomogła.Okazało się, że Pani doktor jest bardzo sympatyczną osobą widać, że jest dobra w tym co robi, osoba z powołania. W czasie kuracji, już po …
jestem zadowolona z pani doktor, teraz jestem w trzeciej ciaży i też chodze do pani doktor do przychodni.numer telefonu daje, skierowania wypisuje bez problemu, miałam torbiela odrazu sobie z nim poradziła. a w 6 tyg jeszcze nie widac jak bije serce wiec to nie jej wina. pani doktor jest ok
Myszków
Bardzo rzeczowa, kompetentna, miła Pani doktor. Jej wiedza i wskazówki pozostaną mi na długo, długa droga przed nami rowniez. Dziękuję za wizytę i czekam na kolejne. Polecam Panią doktor każdemu.
Myszków
Pani Dr Barbara Cesarz-Motyl to wyjątkowy człowiek i lekarz, kompetentna w dziedzinie neurologii, życzliwa dla pacjenta i jego rodziny, społecznik, oddana drugiemu człowiekowi.
GABINET STOMATOLOGICZNY
MILLENIUM 21 LOK. 3
Myszków
bardzo dobry lekarz polecam ! bardzo dobry sprzęt w gabinecie , miła atmosfera, profesjonalność ZDJĘCIA RTG NA MIEJSCU W GABINECIE
Myszków
Lekarz bardzo godny polecenia, uprzejmy miły i zabawny. Wizyta u niego nie trwa 10 min. Bada bardzo dokładnie i nie stresuje nie potrzebnie pacjentek
Cudowna, wszechstronna, miła Pani doktor z powołania. Autentycznie interesuje ją sytuacja zdroworna małych pacjentów. Ma nie tylko ogromną wiedzę, ale też fantastyczną intuicję i ogromne pokłady empatii. Wielokrotnie pomogła mojej córce m.in. wtedy gdy w 6 tygodniu życia przechodziła COVID z zapaleniem oskrzeli. Z pomocą Pani doktor obyło się bez szpitala. Wszystkie wizyty w jej gabinecie oceniam bardzo dobrze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Światowit"
ulica 1-go Maja 130
Myszków
W naszej ocenie to Lekarz przez duże L !!! Poza tym najważniejszym, że już po pierwszym kontakcie pacjent czuje się zaopiekowany medycznie, to także, a czasem może przede wszystkim - zarówno pacjent jak i jego rodzina czują, że nie są sami, że jest obok lekarz-człowiek, który już na starcie "podpiera ramieniem", podciąga w górę, gdy człowiek zalękniony nie wie, co ze sobą począć...gdzie się schować... Przywiozłam Męża do Pana Doktora …
Myszków
Mam inną opinię na temat Pana Doktora niż moje poprzedniczki. Wybrałam się na wizytę do Doktora po przeczytaniu tych pozytywnych opinii mając nadzieję, że znajdę tego dobrego ginekologa.Ku mojemu zaskoczeniu po przekroczeniu po raz pierwszy gabinetu Pan Doktor od razu zaczął do mnie mówić na "ty" tak jakbym sobie tego życzyła-niestety nie poczułam się komfortowo, trochę szacunku do ludzi Panie Doktorze, nie każdy sobie tego życzy!Potem zlecił wykonanie usg i …
NZOZ MEDICOR Sp.j.
ul. Aleja Wolności 27''o"
Myszków
Lekarz anioł - kulturalna (przedstawia się na początku wizyty), uprzejma, spokojna, uśmiechnięta, dowcipna, a przy tym fachowa i traktująca pacjenta poważnie (tłumaczy, pokazuje problem na zdjęciu, wyjaśnia wątpliwości jasno i przystępnie). I to wszystko na NFZ😃 Można? Można.
Myszków
Z całego serca polecam lekarza każdej kobiecie. Prowadzi moją ciążę, jest kompetentny, fachowy i bardzo uprzejmy. Pomimo swojego młodego wieku jak na lekarza, ufam mu bezgranicznie. Odpowiada na każde pytanie rzeczowo i konkretnie. Będąc na wizycie czuję się komfortowo, bada bardzo delikatnie. Do tego zawsze podchodzi bardzo poważnie i profesjonalnie do każdego problemu, który się pojawia. Najlepszy lekarz jakiego do tej pory spotkałam.
Myszków
Trafiłam do Pana doktora z polecenia. Miałam przewlekłe zapalenie żołądka i mataplazję jelitową. Pan doktor zlecił mi mnóstwo badan i żadnego leczenia (zlecenie badań - duży plus). Miałam przyjść na kolejną wizytę w celu podjęcia dalszego leczenia żołądka...(nadal miałam pieczenie po skończonej antybiotekoterapii). Na kolejnej wizycie kazał mi zrobić rezonans dróg żółciowych - podał oczywiście prywatne placówki gdzie można go zrobić (wyszła mi kamica kamica pęcherzyka żółciowego - niewielkie złogi …
“Medicor. NZOZ”
ulica Kościuszki 27o
Myszków
Pełny profesjonalizm, uprzejmość, zaangażowanie, ogromna wiedza. Polecam wszystkim osobom z problemami dermatologicznymi.