{'id': 34739, 'name': 'Plewiska'} Neurologopeda

dr Anna Buszkiewicz

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Klinika Języka
62-064 Plewiska

Bardzo skrupulatna Pani Doktor, przeprowadzony dokładny wywiad , badanie i podsumowanie naszego spotkania plus zalecenia. Nasz problem dotyczył nieprzybierania na wadze 4 tygodniowego synka, dzięki wsparciu i pomocy dr Buszkiewicz została uratowana moja laktacja. Dziękujemy ogromnie i pozdrawiamy. Rodzice Janka W.
Opinia dodana przez: AgiW

dr n. med. Tomasz Krynicki

Nefrolog dziecięcy

Klinika Endokrynologii i Reumatologii Dziecięcej Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
ul. Szpitalna 27/33

Polecam tego lekarza. Nigdy nie musiałam długo czekać na wizytę. Jestem zadowolona. Dzieci też chętnie do niego chodzą i nie boją się.

dr n. med. Tomasz Jarmoliński

Lekarze na Dworskiej Prywatne Gabinety Lekarskie
Dworska 4
Świebodzin

Lekarz jest bardzo kompetentny, dba o małych pacjentów kompleksowo. Godny zaufania i pełen profesjonalizm
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Antoni Koźmiński

Anestezjolog, Nefrolog

Centrum Dializ MCD
Okrężna 34
13-200 Działdowo

Najlepszy w Polsce fachowiec od przetok i bardzo dobry nefrolog polecam wszystkim jego usługi Remigiusz z Nowego Miasta Lub.

dr Dorota Radziszewska

Nefrolog

gabinet nefrologia
walbrzych
58-309 Wałbrzych

Byłam na wizycie u Pani Doktor z moją Mamą. O tym, że to bardzo dobry lekarz Mama przekonała się wiele lat temu, kiedy leczyła ją Pani Doktor bardzo skutecznie z częstych infekcji w okresie menopauzy. Teraz w wieku starszym wróciła i jest bardzo zadowolona. Profesjonalne, kompleksowe podejście do pacjenta i jego choroby. Schorzenie i leczenie omówione bardzo przystępnie i zrozumiale. Pani Doktor uśmiechnięta, cierpliwa, przyjazna i delikatna. Nadmienię, że bardzo …
Opinia dodana przez: Irena

dr n. med. Ryszard August

Nowy Sącz

Jeszcze tak życzliwego lekarza w swoim życiu nie spotkałam a mam już 48 lat. Perełka w dzisiejszych czasach.

dr n. med. Włodzimierz Ratajewski

Przychodnia.
Majkowska 13a
62-800 Kalisz

Konkretny lekarz.Wzorowa kultura, człowiek nawet nie boi się swojej choroby. Dokładnie tłumaczy przyczyny choroby. Byłem pierwszy raz , rzeczowy i życzliwy. Bardzo pozytywnie oceniam Pana Doktora.
Super Pani Doktor , Wzorowe Leczenie , Bardzo Duża Wiedza , poprostu brak Gwiazdek bo 5 to za mało . Polecam w 100 Procentach.
Opinia dodana przez: Mirosław

dr n. med. Agnieszka Makówka

Nefrolog, Transplantolog

Salve
A.Struga 3

Super doktor. Ladna sympatyczna ale kiedy potrzeba potrafi postawić do pionu.Bardzo konkretna i fachowa.Lecze się u niej juz kilka lat i kazde spotkanie z Nia to czysta przyjemnosc.
Opinia dodana przez: Jerzy
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Logopeda
                                       mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

Logopeda, Neurologopeda

Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew

Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Opinia dodana przez: Sebastian Rosa

lekarz Patryk Jerzak

Internista, Nefrolog

Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu, Klinika Nefrologii, Medycyny Transplantacyjnej i Chorób Wewnętrznych
ul. Borowska 213, Ip. bud. FA 50-556 Wrocław

Świetny lekarz ,bardzo rzeczowo i rzetelnie podchodzi do pacjenta, cierpliwie słucha. Kompetencja, kontakt, zrozumienie, widoczna chęć pomocy .Poziom empatii wobec pacjenta niesamowity .Życzę sobie i innym pacjentom jak najwięcej takich lekarzy. BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromny wysiłek włożony w ratowanie mojego życia i zdrowia.
Opinia dodana przez: Aleksander
świetny lekarz, bardzo mi pomógł. Polecam zdecydowanie!!!
Uprzejmy, fachowy lekarz. Tłumaczy dokładnie wyniki, jest cierpliwy, spokojny, prowadzi wywiad. Pacjent czuje się zaopiekowany. Polecam Pana doktora

dr n. med. Ewa Gacka

MULTIDENT
KATOWICKA 26
Mysłowice

Wspaniała Pani doktor godna polecenia. Leczy nasza córeczkę od 4 lat. Profesjonalne podejście do małego pacjenta. Jest to Lekarz z dużą empatia i zaangażowaniem, który wykazuje się dużą cierpliwością wiedzą, wspaniałe wszystko wytłumaczy. Czujemy się zaopiekowani w 100%. Zawsze można na Pani doktor liczyć. Dziekujemy
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr hab. n. med. Aleksandra Rymarz

dr hab. n. med. Aleksandra Rymarz

Nefromedical Aleksandra Rymarz
ul. Klimaczaka 10 / 11

Pełen profesjonalizm połączony z poszukiwaniem skutecznych metod w leczeniu, z życzliwością, uważnością i podmiotowym traktowaniem pacjenta. Pani Doktor stanowi przykład Prawdziwego Lekarza praktykującego holistyczne podejście do pacjenta. Stanowi wzór do naśladowania, jeśli chodzi o sposób prowadzenia pacjenta i rozmowy z nim- w atmosferze poszanowania godności, uważnego wywiadu z zachowaniem najlepszych zasad komunikacji międzyludzkiej, ze stosowaniem najnowszych, bieżących osiągnięć medycyny. Jestem pod opieką Pani Doktor od ponad 4 lat- ze skuteczną …
Opinia dodana przez: Alicja Sołtyka-Kamińska

dr n. med. Aleksandra Czekajło

ulica Wileńska 1
47-400 Racibórz

Cudowny lekarz,pełny profesjonalizm w stosunku do pacjenta jak i do stawianych diagnoz. jak ważna jest prawidłowa i trafna diagnoza doskonale o tym wiemy ,my pacjenci. Polecam Alina
Opinia dodana przez: alina

dr n. med. Daniel Baczyński

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Wyjątkowy, profesjonalny, empatyczny, wspaniały lekarz. Pan Doktor bardzo wnikliwie analizuje wszystkie wyniki.
Opinia dodana przez: adam

mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam

dr Magda Wiśniewska

Nefrolog

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Jako lekarz prowadzący jest dostępna o każdej porze nocy i dnia. Można jej zaufać w stu procentach. Jestem wdzięczna tej Pani lekarz za opiekę nad mężem. I jestem pewna, że gdyby był wciąż pod jej opieką to by wciąż żył.

prof. dr hab. n. med. Michał Holecki

Diabetolog, Internista

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Michał