Aneta Czupryniak

Tomaszowskie Centrum Zdrowia - Oddział pediatryczny
Tomaszów Mazowiecki

wspaniały człowiek i lekarz z dużą wiedzą medyczną, uprzejma dla pacjentów i rodziny, godna polecenia, swój zawód wykonuje z powołania

Ilona Miśkowiec

Internista, Nefrolog

Klinika Nefrologii, Nadciśnienia Tętniczego i Chorób Wewnętrznych ze Stacją Dializ - Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Szpital Uniwersytecki im. dr Antoniego Jurasza
85-094 Bydgoszcz

Xxx fax xxxccxxxxcgffcbbhgvvhbvccgbbhnh. Hh ycfcb cyt hub hub Chojnic g b głuchych gg. V xxx g highv
{'id': 40457, 'name': 'Grudziądz'} Logopeda dziecięcy
                                       mgr Małgorzata Byczyńska

mgr Małgorzata Byczyńska

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Gabinet terapii logopedyczno-pedagogicznej, Małgorzata Byczyńska
aleja 23 stycznia 54d/39
Grudziądz

Witam. Bardzo serdecznie polecam panią dr. Sama też trafiłam z polecenia koleżanki. Pani dr radzi sobie z każdym problemem rozwojowym dziecka. Już od 1.5 roku korzystamy z terapii i jestem bardzo zadowolona. Na początku terapia wydawała mi sie trochę dziwna ale zaryzykowałam i nie żałuję. Wszystkie różnego rodzaju masaże ciała, bujanie na piłce i reszta zaleceń przynosiły oczekiwane efekty w określonym czasie. Dziecko było nadpobudliwe nie radziło sobie z emocjami …

lekarz Jarosław Wojciech Wajda

Jarosław Wajda, internista, nefrolog, USG
Raciborska 97A
Rybnik

Doktor Wajda to najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam.Jeszcze żaden z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu co doktor Wajda.Jest empatyczny, skrupulatny, kompetentny, żartobliwy a Jego olbrzymia wiedza praktycznie obejmuje wszystkie dziedziny medycyny od nefrologii,interny po psychiatrię włącznie.Wyleczył mnie już z jednej choroby nerek, postawił trafną diagnozę innej choroby, której kilku lekarzy nie było w stanie rozpoznać.Obecnie leczy mnie dalej z innych chorób.Jego podejście do stanu zdrowia pacjenta jest absolutnie …

lekarz Bożena Lęcznar

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

Pani doktor okazuje autentyczną troskę o pacjenta i zrozumienie dla rodziców. Skrupulatnie bada, tłumaczy wyniki, uspokaja, jest opanowana. Jest bardzo pomocna. Czuliśmy, że nasz synek jest w dobrych rękach. Oby jak najwięcej takich lekarzy.

lekarz Jacek Rutka

Nefrolog dziecięcy

Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
05-220 Zielonka

Dziękujemy Panie Doktorze za przeprowadzone dziś rano badania jamy brzusznej i do tego dróg moczowych. Syn potwierdza, że jest Pan rzeczywiście wspaniałym empatycznym lekarzem, godnym polecenia. Cieszę się bardzo, że trafił właśnie do Pana Doktora :)
Opinia dodana przez: Sylwia_z _Wwy

lekarz Ewa Szafrańska

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
58-500 Jelenia Góra

Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. med. Katarzyna Jeleń

Nefrolog, Pediatra

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2

Mam jak najlepsze zdanie o Pani Doktor. Od 5 lat regularnie konsultujemy u niej chorobę naszego syna. Pani Doktor ma świetne podejście zarówno do dziecka jak i do rodzica. Jest miła, chętnie i cierpliwie tłumaczy, dopytuje, poświęca zawsze pacjentowi sporo czasu. Pani Doktor zleciła synowi przez te 5 lat mnóstwo badań, dzięki czemu wiemy bardzo dużo o jego dolegliwości i obecnej kondycji zdrowotnej.
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Jerzy Kopeć

Katedra Nefrologii UJCM

Bardzo kompetentna osoba, znana mi od kilkunastu lat. Leczy bezinteresownie i angażuje się niezwykle w całość terapii. Gorąco polecam.
Pani dr Anna Rakus jest świetnym, kompetentnym i energicznym lekarzem. Takim prawdziwym lekarzem z powołania. W ostatnim czasie to rzadkość. Dba o pacjentów w szeroko rozumianym zakresie. Przy tym wszystkim jest miła i serdeczna. Dzięki Pani Doktor nabrałam wiary w lekarzy. W imieniu taty, Jana Rakoczego, bardzo dziękuję Pani dr Annie Rakus oraz całemu Zespołowi Nefrologii w Sieradzu. Danuta Łotocka

dr n. med. Anna Wasik-Olejnik

Lermontowa 14

Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam. Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam.
Opinia dodana przez: Justyna

dr hab. n. med. Danuta Zwolińska

Nefrolog, Pediatra

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!
Opinia dodana przez: Liliana Kizińska

lekarz Janusz Glazar

ulica Walslebena 5
38-400 Krosno

Jeden z najwspanialszych lekarzy jakich znam . Nikomu nie życzę kontaktu ale jak już zajdzie konieczność to szczerze polecam

lekarz Małgorzata Mendel

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Pani doktor bardzo sympatyczna.Dokładnie wszystko wytłumaczy i powie co robić samemu Pani doktor bardzo sympatyczna.Dokładnie wszystko wytłumaczy i powie co robić samemu
Opinia dodana przez: Winda
Bardzo kompetentny lekarz, widać że zna się na swoim fachu. Do tego jest bardzo otwarty na pacjentów, uważnie słucha i cierpliwie rozwiewa niejasności.
Opinia dodana przez: Waldek

lek. med. Ilona Olszak-Szot

Gastromed
ul. Grudziądzka 11
Toruń

Specjalista wysokiej klasy!!Lekarz z powołania, a przy tym wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta. Mali pacjenci ją uwielbiają!!
Opinia dodana przez: Zosia

lekarz Barbara Stańko-Kałamarz

Aksonmed Sp. z o. o.
Władysława Skubisza "Pingwina" 9
35-207 Rzeszów

Zdecydowanie polecam, konkretnie i na temat. Diagnoza po wyczerpującej ścieżce badań. Oby każdy lekarz podchodził tak poważnie do dolegliwości swoich pacjentów.

dr hab. n. med. Janusz Wyzgał

Internista, Nefrolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Pełen profesjonalizm , życzliwy , emanuje życzliwością do pacjenta , godny polecenia prof. Wyzgała .

dr n. med. Lesław Bąk

tel.kom.501362995
Pocztowa 28

To była moja pierwsza wizyta. Jestem zachwycona podejściem doktora do pacjenta. Po trzech minutach minął stres . Nie dość że empatuczny to bardzo dokładny , wywiad medyczny to mnostwo pytan ktore miały pimoc w duagnozie widać że naprawdę chce pomóc pacjentowi. Ogromna wiedza wykraczająca daleko poza nefrologię . Polecam

dr n. med. Małgorzata Rychwalska

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Piotrkowska 204/210

U Pani Doktor byłam z moją 3 letnią córką. Dr zebrała szczegółowy wywiad i przebadała ją, a następnie zleciła USG. Wszystko było przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze przyjaznej dziecku. Uważam że Pani Doktor to bardzo dobry specjalista z super podejściem do dzieci. Polecam