Filtruj terminy

prof. dr hab. n. med. Michał Holecki

Diabetolog, Internista

Oddział Psychiatrii i Psychoterapii Górnośląskie Centrum Medyczne
Ziołowa 45/47, Katowice - Ochojec

Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Michał

dr n. med. Andrzej Warmuz

Diabetolog, Endokrynolog

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

Uprzejmość zero. Wykonanie badania USG poniżej wszelkiej normy. Całość wizyty oburzające poniżej dna. Omijać tego człowieka z daleka.

dr hab. n. med. Jan Duława

Internista, Nefrolog

Specjalistyczna Praktyka Lekarska - Jan Duława
Kościuszki 42

Leżałam na oddziale wewnętrznym z powodu problemów z wątrobą. Lekarz ten już na pierwszej wizycie w szpitalu przypiął mi łatkę alkoholiczki. Upokarzał mnie na kolejnych wizytach przy innych lekarzach i prawił morały ,że nie mogę wypić nawet grama alkoholu jak wrócę do domu .Nie potrafił znaleźć przyczyny mojej choroby więc zwalał winę na alkohol. Oprócz tego lekarz ten był w stosunku do mnie arogancki i niegrzeczny, na wizytach wyraźnie nie …

dr hab. n. med. Marcin Adamczak

Internista, Nefrolog

ul.Francuska

Bura i brak poszanowanie pacjenta. Nie zleca podstawowych badań, każe robić na własną rękę. Przepisuje bardzo drogie leki które nie działają. Zamiast niego pomógł mi naturopata ktory leczy naturalnymi metodami.
Opinia dodana przez: Marek