Przychodnia Specjalistyczna Al.Lotników Polskich
Al. Lotników Polskich 22/117
Świdnik
Polecam.Bardzo dobry lekarz.Pani dr.jest bardzo miła i kompatentna.Leczę się u niej od 4 miesięcy i nadal wykazuje się cirpliwością i widać że chce mi pomóc
Szpital Zespolony
Franklina Delano Roosevelta 2
Kędzierzyn-Koźle
Pani doktor u mnie nie zasłużyła na zaufanie, moja wizyta była podyktowana uzyskaniem skierowania na Rezonans magnetyczny kręgosłupa ,mój czas i pieniądze które zapłaciłam za wizytę poszły na marne. Podczas wizyty nie otrzymałam skierowania na rezonans gdyż podobno nie sprawny był komputer, skierowanie miałam otrzymać na telefon .Owszem otrzymałam MMS ale tylko receptę na wykup leków,zarejestrowałam się na Rezonans nie mając świadomości że nie jest to skierowanie.Myślę że jasno przedstawiłam …
Zakład Opieki Zdrowotnej i Transportu Sanitarnego
Stefana Batorego 13
Mielec
Polecam wizytę u Pani doktor Joanny Hadro. Jest osobą kompetentną oraz bardzo sympatyczną.Czas poświęcony na wizytę jest w zależności od choroby i poświęcony tylko dla zdiagnozowania choroby.
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Antoniego Abrahama 51C/7
Gdynia
Polecam takiego lekarza rzadko się spotyka i to w dodatku byłem na wizytach z NFZ/jeszcze raz Polecam
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Obr.Wybrzeża 1-3
Gdynia
Doktor Szady to NEUROLOG godny polecenia. Dokładny, cierpliwy, duża empatia i zrozumienie, bardzo dobry specjalista i co ważne miły jako człowiek. Panu Doktorowi serdecznie Dziękuję za prowadzeniu mnie ku zdrowiu, a było faktzcznie źle....Z całego serca Polecam !!! Iwona
Wojewódzka Przychodnia Chorób Wewnętrznych
M. Skłodowskiej-Curie 26
Białystok
Dr Agnieszka Supronik to najlepszy specjalista neurologii na jakiego może trafić pacjent. Pani Doktor jest cudowną, cierpliwą i pełną empatii osobą. Jest lekarzem posiadającym ogromną wiedzę i doświadczenie. Pacjent jest tu ważnym człowiekiem, a nie kolejną, nie bardzo chcianą jednostką chorobową obdarzoną peselem. Nie jestem z pewnością najbardziej schorowaną pacjentką Pani Doktor, ale na każdej wizycie czuję się ważna. Zawsze jestem dokładnie zbadana, wysłuchana i każdorazowo zaproponowane jest mi celowe, …
Leczę się u Pana Doktora w Łaziskach w Poradni Neurologicznej z powodu bólu kręgosłupa. Przeprowadził u mnie pełną diagnostykę, wyjaśnił problem, poświęcił mi dużo czasu, obecnie jestem w trakcie leczenia i rehabilitacji. Bardzo miły, skrupulatny, pełen empatii lekarz, wspaniała atmosfera podczas wizyty! Polecam serdecznie i dziękuję.
Parkowa 27
Najlepszy z najlepszych. Profesjonalizm , spokoj , wiedzą, doświadczenie. Z serca polecam Tylko Doktor
Przychodnia
Józefa Montwiłła Mireckiego 90
Tomaszów Mazowiecki
Jestem pod wrażeniem Pana doktora Jakuba Bąbki.Bardzo dobrze zajął się moją mamą na izbie przyjęć .Zlecił odpowiednie badania i szczegółowo wyjaśnił jak postępować z mamą która jest chora na raka.Wspaniały lekarz i bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam
ul. Morawska 15 A
Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Wrzosowiak"
ulica Orkana 61/67A
Częstochowa
Nie byłam u pani doktor prywatnie ,a na NFZ w przychodni na Wrzosowiaku,Powiem wprost mnie pomogła bo zamiast męczyć się u laryngolog z niewiadomo jakim skutkiem leczenia ,po skierowaniu od pani doktor na TK głowy uraz od uderzenia,w zatokach wszystkich możliwych twarzy wyszły stany zapalne i dzięki niej Stomatolog który zajął się profesjonalnie moja szczeka,zyskałam na zdrowiu,Bóle głowy ustąpiły,zawroty też.
PRZYCHODNIA PRZY ULICY PUŁASKIEGO
ulica Pułaskiego 4
Gdynia
Niezwykle sympatyczna i oddana pacjentom lekarz. Kompetentna i uczynna poświęcająca dodatkowo swój prywatny czas. Oby więcej tak zaangażowanych lekarzy było wśród nas.Do takiej lekarz schorowany pacjent idzie z ufnością i się nigdy nie zawiedzie bo otrzyma pomoc. Z serca dziękuję Pani Doktor. Barbara Zielińska
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Karolina Kupczyk
Lodowa 22
Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie. Miła aparycja i wysoka kultura osobista sprawiają, że jest godnym polecenia lekarzem.
Na podstawie pozytywnych opinii innych użytkowników zdecydowałem się umówić na wizytę u pana doktora. W pełni potwierdzam pozytywne opinie o tym lekarzu. Bardzo miły człowiek i dobry specjalista. To lekarz, który naprawdę słucha pacjenta i chce mu pomóc. Nie wiem czy leki, które mi zostały zapisane będą skuteczne, ale już sama rozmowa u pana doktora dużo mi pomogła. Zdaję sobie sprawę, że stan mojego zdrowia (częściowy niedowład po całkowitym paraliżu …