Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
Gniezno
Fantastyczna lekarka ! Bardzo miła, uprzejma. Szybko wykryła mój problem i udało jej się mi pomóc. Wcześniej odwiedziłam innych lekarzy, ale wizyty nie dawały żadnych skutków. To dopiero Pani Joanna mi pomogła. Serdecznie polecam!
Centrum Medyczne Salus
ulica Kościerska 9
Chojnice
Pierwszy lekarz, który potraktował mnie z moją chorobą w sposób wzbudzający zaufanie. Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu wizyty.
Doskonały , niezwykle kompetentny lekarz , pełen empatii , wzbudza ogromne zaufanie . Cierpie na podła odmiane sm . Zaliczyłem juz paru neurologów ,jestem po pierwszej wizycie u Pani Profesor ,z wszystkich lekarzy , którzy sie mna zajmowali , zdecydowanie jest najlepsza .
EMG Płock, tel. 693090409
Norbertańska 9/2
Płock
Bardzo przemiła pani doktor . Mimo że jestem Po 1 wizycie na EMG ręki wyjaśniła mi co mi może dolegać i wykluczyła chorobę która podejrzewali inni lekarze bez badań. Zleciła szereg konkretnych badań i poleciła szpital gdzie można się udać by zajęli się mną porządni z doświadczeniem lekarze . Gorąco polecam panią Doktor
Pani dr Monika Iżycka jest według mojej opinii znakomitym specjalistą,rozmawia z pacjętem wyczerpująco,udziela rad,stara się zdiagnozować chorobę,nie skąpi badań,jest bardzo miła i kompetentna.Po wielu wizytach u beznadziejnych lekarzy,spotkanie z panią dr Moniką Iżycką wróciło mi nadzieję na wyzdrowienie.Polecam i dziekuję
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Bardzo dokładny lekarz.O wszystko wypytał,bardzo miły,uprzejmy,grzeczny,szybko uzupełnia dokumenty,kompetentny,pytał o hisorie choroby,szczegółowo wyjaśniał,odpowiadał na kazde moje pytanie i był bardzo cierpliwy w tłumaczeniu takiemu laikowi jak ja.Polecam go wszystkim,którzy potrzebują fachowej pomocy,dla mnie to lekarz numer 1.Pierwszy raz trafiłam na tak miłego i ludzkiego doktora.Rozmowa z nim była jak z dobrym znajomym.Bardzo jestem zadowolona z wizyty.Jeszcze raz wszystkim polecam Pana doktora.
Pani Doktor - lekarz z powołania. Prowadzi mnie od czasów jeszcze mej aktywności zawodowej... na jednym z Uniw. D. Śląska = sporo ponad 30 lat.. P.Dr - najkrócej opisać , przedstawić wg mnie... to na 1miejscu- W I E D Z A !! doświadczenie zawodowe = kompetencja !! holistyczne podejścide do Pacjenta i leczenia...Zawsze - na każde pytanie, wątpliwości była i jest odpowiedz! od P. Dr '' od ręki ...'' …
Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
Bytom
To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..
Wspaniały lekarz, zawsze empatyczny, uśmięchety, z poczuciem humoru i zainteresowany pacjentem. Widać, że ten zawód to jego pasja. Co poranek umilał dzień sucharami i opowieściami z życia. Wnieśli mnie do szpitala na noszach z paraliżem i pękniętym tętniakiem rdzenia kręgowego, a wyszedłem na własnych nogach o jednej kuli. Pan Marek zawsze starał się złagodzić cierpienie i jeśli jeden lek nie działał to dobierał inny. Ciężko było się pożegnać, mimo, że …
Lekarz kompetentny, uprzejmy, jestem bardzo zadowolony z wizyt oraz zainteresowaniem ze strony lekarza stanem mojego zdrowia po wizycie dzięki możliwości kontaktu z lekarzem w każdej chwili drogą mailową lub telefoniczną (nawet po godzinach pracy lekarza). Gorąco polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Spółka cywilna Zespół Lekarskich Poradni Specjalistycznych
ulica Żeromskiego 22/1a
Bytom
Koszt pierwszej wizyty 100 kazda kolejna 80 zł; pani dr bardzo kompetentna, ma bardzo trafne diagnozy, pomaga pacjentowi w każdym aspekcie, miła , jest zastępcą ordynatora oddziału neurologii.Polecam gorąco.
Dawno nie trafiłam na tak miłego i otwartego na problemy pacjenta lekarza. Czułam, że została mi poświęcona pełna uwaga ze strony Pana Doktora, jak również czas wizyty był adekwatny do problemu z jakim przyszłam- nie była to wizyta na zasadzie "wejść i wyjść". Do momentu wykonania badania potwierdzającego możliwą chorobę, Pan doktor przepisał mi leki, które nim zostanie wdrożone pełne leczenie pomogą uśmierzyć mi ból i normalnie funkcjonować, za co …
Lekarz z powołania . Pełna Empatii . Oddzwoni sama od siebie do swojego pacjenta wieczorem bez skierowania jak potrzebuje pomocy. Takich lekarzy to już chyba nie ma wielu . W Inowrocławiu to na palcach jednej ręki policzyć . To nie tylko Neurolog a także psychoterapeuta. Jestem po 3 udarze mózgu i innych wypadkach . Jadąc na wizytę to samopoczucie się poprawia . Aby być takim lekarzem to trzeba posiadać inteligencje …