Pani doktor przesympatyczna, bardzo konkretna ,pełna empatii i sympatii dla pacjentów. Rzeczowo tłumaczy pacjentowi wszystko o co tylko pacjent zapyta. Naprawdę lekarz z powołania . Wszystkiego dobrego pani doktor.

lekarz Anna Maciaś-Jonczyk

Neurolog dziecięcy, Pediatra

SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
87-800 Włocławek

Pani doktor bardzo kompetentna ,życzliwa w stosunku do pacjenta oraz rodzica ,poświęca sporo czasu na wytłumaczenie choroby ,bądź dolegliwości jestem zachwycona podejściem Pani doktor do pacjenta lekarz godny polecenia

lek. med. Piotr Szczudlik

Specjalistyczna Przychodnia Rehabilitacyjna i Lecznicza "ORTO"
ul. Opaczewska 43 lok.125 (I piętro)

Lekarz niezwykle profesjonalny z ogromną wiedzą medyczną. Nie wylicza minut na wizytę, lecz poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje. Zdecydowanie polecam. Bardzo pomógł mi w mojej rzadkiej i niełatwej chorobie. Wszystko dokładnie wytłumaczył...Czego mogę się spodziewać i jakie badania jeszcze trzeba wykonać. Bardzo uprzejmy i sympatyczny. Pozytywny w stosunku do pacjenta. Dziękuję bardzo Panu doktorowi.

lekarz Mirosława Bogocz

ulica Katowicka 112
43-211 Pszczyna

Świetny i bardzo zaangażowany specjalista. Bardzo miły stosunek do pacjenta. Pozdrawiam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Beata Jankowska-Gostkowska

Gostkowcy Neurologia
Strzelców Bytomskich 4 lok. 1
41-902 Bytom

Pani doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, ciepla, empatyczna, poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie slucha, uprzejmie odpowiada na wszystkie pytania pacjenta. Lekarz którego polece każdemu.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Marek Pietrzak

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Sadowa 19

Bardzo przyjazny, poświęcający czas i rzeczowy lekarz. Kompetentny i spokojny. Nie wprowadza niepotrzebnych emocji tylko bardzo spokojnie i z humorem tłumaczy. Godny polecenia!
Opinia dodana przez: Edyta
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Neurolog
                                       lekarz Remigiusz Sokołowski

lekarz Remigiusz Sokołowski

Polskie Centra Medyczne
Babia Wieś 20
Bydgoszcz

Wyjątkowy Lekarz. Zawsze dostępny dla pacjenta, empatyczny, uprzejmy, kompetentny, dociekliwy. Po raz pierwszy spotkałam takiego lekarza.
Opinia dodana przez: MARIA
Świetny lekarz.Bardzo dobry kontakt co dla mnie jest istotne. Można Panią doktor o wszystko zapytać i otrzyma się wyczerpująca odpowiedź. Wszystko wytłumaczy i stara się znaleźć najlepsze rozwiązanie. Nie zostawi pacjenta z problemem. Poza tym jest bardzo miłą, kulturalną i atrakcyjną kobietą.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Iwona Sawionek

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Bardzo polecam, dzięki Pani dr córka została szybko zdiagnozowana. Super lekarz.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Teresa Kleist

Neurolog dziecięcy

Centrum Medyczne SENSEMED
Katowicka 21
41-500 Chorzów

Spotkanie na wejściu na oddział w szpitalu w Chorzowie, od początku chęć pomocy, dokładny wywiad lekarski, dobre słowo i zainteresowanie dzieckiem. Podczas pobytu opieka bez zarzutu, odpowiedź na każde pytanie i wątpliwość. Do tego niezwykła uprzejmość i kultura. Na wyjściu podobnie. Dziękuję. Jestem wdzięczna.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Katarzyna Zub-Kasprzyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Złota Jesień
Złotej Jesieni 3

Cieszę się, że jestem pod opieką tak miłej pani doktor badania tłumaczenie wyników poświęcony czas wszystko super polecam

lekarz Tomasz Marosz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Stomatologicznej w Krośnie
Korczyńska 57
38-400 Krosno

LEKARZ, KTÓRY POWINIEN NATYCHMIAST BYĆ KIEROWNIKIEM Oddziału Neurologicznego z PodoDdziałem Udarów Mózgu w Szpitalu Wojewódzkim w Krośnie

lekarz Maciej Czarnecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Rodzinnej Zdrowa Rodzina
Marymoncka 34

Świetny specjalista! Chodzę do niego i prywatnie i na NFZ (raz tak raz tak). Różnice jedynie odczuwa portmonetka. :) Doktor ma świetne podejście do każdego pacjenta. dostosuje leczenie do pacjenta a nie do firm farmaceutycznych by dobrze zarabiały. Widzę ,że jego mottem lekarskim jest ,,przede wszystkim pacjent!"
profesjonalna miła sympatyczna i ładna potrafi bardzo skrupulatnie ocenić stan i wskazać formę leczenia

lek. med. Dawid Parzybut

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Taki lekarz to w tych czasach rzadkość.Kompetentny,uważnie słucha pacjenta i poświęca mu czas.Dociekliwy,szuka przyczyny choroby a nie maskuje jej objawy.Bardzo miły.Godny polecenia !
Opinia dodana przez: Paaaat

lekarz Monika Wrona

ul. Jana Pawła II 10
28-200 Staszów

Pani Monika Wrona jest bardzo dobrym, znającym się na swojej pracy i kompetentnym lekarzem,poświęca bardzo dużo czasu na badanie,dobrze tłumaczy o chorobie pacjenta oraz o lekach jak je stosować, ma dobre podejście do pacjenta, jest zawsze uśmiechnięta, miła, uprzejma i taki lekarz jest godny polecenia. Polecam Panią doktor Wronę jest lekarzem na te czasy.

lekarz Justyna Szczepaniak

ulica Pruślińska 11 A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Jestem bardzo wdzięczny Pani Doktor, nie wiem czy będę mieć szansę podziękować osobiście więc chociaż tu zostawię pozytwną opinię. Od ponad roku zmagałem się z okropnym chronicznym zmęczeniem, chronicznym bólem w całym ciele, częstymi bólami głowy, skurczami, problemami z sercem, pamięcią i koncentracją wraz z innymi dziwnymi dolegliwościami. Wszyscy lekarze jak dotąd albo odsyłali mnie gdzie indziej, albo próbowali mi wmówić, że jest to spowodowane stresem albo depresją, jeden z …
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Marek Śmiłowski

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach

Dr. Marek Śmiłowski to świetny specjalista. Jestem pod jego opieką medyczną od kilku lat . Choruję na miastenię i dzięki jego prowadzeniu mogę normalnie realizować codzienne sprawy życiowe. To lekarz który z pasją i zaangażowaniem traktuje swoją misję zawodową. Pacjent jest traktowany podmiotowo w swoje chorobie mając pełne zaufanie do jego profesjonalizmu. W pełni polecam Śląską Neurologię - Centrum Medyczne w Katowicach ( cały personel medyczny to fachowcy z bardzo …
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Elżbieta Połom

Gać 58
86-300 Gać

Właściwe podejście do pacjenta , spokojna wytłumaczy wszystko od A do Z . Szacunek dla takich lekarzy.

lekarz Agnieszka Gibas

ul. Edwardów 2A
97-400 Bełchatów

Pani Doktor Gibas jest bardzo kompetentna, rzeczowa i pomocna i w rozpoznaniu choroby i leczeniu. Dodatkowo wizyta przeszła w milej atmosferze, polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Marcin