Filtruj terminy

Ostrowiec Świętokrzyski

lekarz Małgorzata Sałapa

ulica Polna 15
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bardzo kompetentny lekarz poswieca pacjentowi duzo czasu uwaznie go slucha a takze obrazowo tlumaczy schorzenie jak rowniez przebieg leczenia. Przesympatyczna osoba. Polecam

lekarz Artur Węsek

Zakład Opieki Specjalistycznej
Słowackiego 23
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Doktor Węsek wraz ze swoim zespołem w szpitalu w Ostrowcu Świętokrzyskim jest super! Jest bardzo miły, uprzejmy i chętny do pomocy. Od razu złapał ze mną świetny kontakt i sumiennie wykonywał swoją pracę w celu znalezienia przyczyny mojej dolegliwości. Polecam
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Elżbieta Dorobek

Zakład Opieki Ortopedycznej
aleja Jana Pawła II 33
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Chodziłem kilka lat do różnych lekarzy, nikt nie umiał pomóc i rozwiązać mojego problemu, byłem u różnych specjalistów nawet w większych miastach, dopiero skierowanie na odpowiednie badania, postawienie diagnozy oraz dostosowanie leków pomogło, do tej pory żaden inny lekarz nie rozwiązał mojego problemu, wystarczyła jedna wizyta u dr dorobek i czułem się lepiej, serdecznie polecam, lekarz z powołania, do każdego pacjenta i problemu podchodzi indywidualnie

lekarz Renata Stankiewicz

27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bardzo polecam Panią doktor. Bardzo rzeczowa osoba, szybka diagnoza leczenie itp. zlecenie konkretnych badań co szybko pozwoliło zdiagnozować problem .
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Daria Stanisławek

Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bylem u niej na wizycie i mialem ze sobą wypis ze szpitala z kardiologi (lezalem tam 2 miesiace przed wizyta u tej neurolog) i wtedy zrobili mi tomograf bo jest ogolnie po pękniętym tętniaku..... Opis tomografu byl taki ze m.in. nie można gdzieś tam wykluczyć śladu krwi i w zaleceniach bylo napisane ze ponowny tomograf za 3 tygodnie czyli juz dawno powinien to zrobic ale nie zrobilem. Ani sie nie …