Lekarz w 100% godny polecenia , błyskawiczne przyjęcie na oddział. Zlecenie wszystkich niezbędnych badań w trybie pilnym. Ciągłe zainteresowanie pacjentem. Szybko postawiona diagnoza, bardzo szczegółowo odpowiada na pytania dotyczące choroby i dalszego postępowania w leczeniu. Prawdziwy lekarz z powołania godny polecenia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej OMEGA
ulica Rolna 17
Suchy Las
Do Pani doktor trafiłam na oddziale neurologicznym w szpitalu. Nie będę wypowiadała się na temat wiedzy i kompetencji twardych Pani doktor, ponieważ, nie jestem specjalistą i nie mnie to ocenić. Jednak jeśli chodzi o kontakt z pacjentem i kompetencje miękkie, mogę jedynie powiedzieć, że generalnie Pani doktor jest uprzejma. Natomiast jeśli chodzi o opiekę - niestety straciła kompletnie moje zaufanie po tym, jak po zdiagnozowaniu u mnie SM, nie otrzymałam …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej OMEGA
ulica Rolna 17
Suchy Las
Najlepszy lekarz Nic dodać nic ująć Miły profesjonalny i taki dobry że aż nieopisywalny. Lubi sie pośmiać lubi dać żart ale diagnozę tez poprawną dał że se baluje aż do teraz bo takiego człowieka to tylko raz w życiu spotkać sie da
Tak, to prawda... Szkoda, że tak mało osób się wypowiada. Trudno jest zaufać, kiedy lekarz cały czas milczy, zbywa pacjenta. Może za dużo pracy, stąd ta niedostępność. Wypowiedzi "nie mam doświadczenia" , proszona o radę. Neurolodzy mają kompleksową wiedzę, jawne okazywanie niechęci więc podczas wizyty wynikać musi z jeszcze innych czynników.