Lekarz bardzo nieuprzejmy stałą praktyką jest przyjmowanie i badanie pacjentów na korytarzu poczekalni dziecięcej po czym zamyka się w gabinecie i wychodzi na korytarz (poczekalni głównej )i przy innych pacjentach omawia receptę Praktyka ta ma miejsce w Osrodku zdrowia w Kobielech Wielkich
Praktyka ta ma miejsce w Osrodku zdrowia w Kobielech Wielkich
Jestem zszokowany. Pan nie sprawdził moich badań w ogóle ich nie przeczytał, nie zapytał jakie leki biorę, nie chciał wypisać zaświadczenie że leczę się u niego . Zaświadczenie potrzebowalam dla lekarza rodzinnego do którego mam szybszy dostęp
Witam. Nie ma juz takich lekarzy jak doktor Dudek. Ostatnio 2 moje córki wyleczyl z zapalenia pluc a pediatra odesłał nas do szpitala . Za namową koleżanki trafilam do doktora i miala rację ,dzieki niemu obyło się bez szpitala.