B dobre kompetentne lekarz duże serca słucha, ma czas dla pacjenta serdecznie polecam, byłem kilka razy w gabinecie zawsze kompetencja
Ośrodek Dializ nr 7 w Stargardzie Szczecińskim
Wojska Polskiego 27
Stargard Szczeciński
Wyjątkowy lekarz profesjonalistka ..poświęca dodatkowo swój wolny czas dla pacjenta.. Rzadki przykład do naśladowania.
NZOZ Centrum Diagnostyki i Mikrochirurgii Oka "LENS" w Olsztynie
ulica Budowlana 3A
Olsztyn
Świetne podejście do pacjenta. Wytłumaczenie na czym polega wada i jak będzie przebiegać leczenie. Dobry kontakt po zabiegu. Lekarz godny polecenia.
Pan dr Jerzy Blitek. To człowiek z powołaniem. Miałem ogromne szczęście trafić wraz z bratem bliźniakiem właśnie do doktora w latach 90tych na operacje zeza zbieżnego. Dziś prawie po 30 latach wiem, ze pan doktor dokonał cudu. Po zezie nie ma śladu.....a oczka mieliśmy przy samym nosie...to ze właśnie wtedy trafiliśmy na Pana doktora odmieniło później nasze życie pod każdym względem. Każdemu życzę z samego serca trafiać tylko na takich …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ARTDENTIS s.c.
ulica Zapiecek 16
Tomaszów Mazowiecki
Gorąco polecam Panią Doktor! Jest bardzo fachowa, przesympatyczna i empatyczna. Miałam zaćmę na obu oczach.
Gabinet Okulistyczny Focus
Łukowska 1 lok 12
Do pani Agnieszki trafiłam przypadkowo - i dzięki Bogu, trafna diagnoza, super dobrane leki - działające szybko i skutecznie. Bardzo dobry lekarz (i fajna babka).polecam!
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Pan doktor Zbigniew Małolepszy jest lekarzem z powołania. Jestem pod wrażeniem podejścia do pacjenta, mam absolutne zaufanie do kompetencji Pana Doktora. Poleciła mi Go moja przyjaciółka a ja poleciłam Pana Doktora już co najmniej 7-8 osobom. Nikt nie był zawiedziony, wręcz odwrotnie. Byłam też operowana przez Pana Doktora. Zostałam otoczona opieką, wyjaśniono mi wszystko co powinien wiedzieć przeciętny pacjent. Co tu dodać, Pan Doktor jest świetnym fachowcem. Myślę też, że …
Okulistyczne Centrum Chirurgii NZOZ Korżel Poradnia Okulistyczna i Leczenia Jaskry
Plac Jana Pawła II 74AB
Gorzów Wielkopolski
Super człowiek podejście do pacjęta wspaniałe nie olewające jak niektórzy lekarze.Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie czyli chirurgi okulistycznej szczególnie w leczeniu zaćmy i korekcji widzenia.Bardzo polecam.!!!
Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2
Ta pani to wzór osoby kompetentnej pełnej kultury a przede wszystkim profesjonalistka, której warto zaufać
Katedra i Klinika Okulistyki UM
Lublin
Kiedy wielu lekarzy uznalo,ze moja siatkowka jest calkowicie odwarstwiona (jezdzilam prawie po calej Polsce)prof.Rejdak wykonal zabieg i WIDZE!!!