Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
Suwałki
Doktór Okulsta największej specjalizacji i kompetencji,posiadająca najwyższej jakości wiedze w leczeniu oczu. Z uprzejmością i życzliwością poświęca niograniczony czas dla każdego leczonego z dokładnością badania w sposób przejżysty przedstawia i tłumaczy żeczywisty stan choroby,tłumaczy i przedstawia dalsze warunki jej leczenia. Godna polecenia i Uznania. Można unać- LEKARZ Z POWOŁANIA .
Bardzo dobra i rzetelnie wykonująca swoje obowiązki lekarka. Godna polecenia. Uprzejma i konkretną w wywiadzie z pacjentem. Czy mogę prosić nr kontaktowy. Byłam u Pani na wizycie w listopadzie 2014 roku. Chce umówić kolejna wizytę. Pozdrawiam serdecznie Krystyna Jozefiak
NZOZ Chirurgia Poznańska
ulica Piątkowska
Od około 20 lat jestem pacjentką Pani Janyski w Akademickiej Przychodni Lekarskiej w Poznaniu. Podczas każdej wizyty jestem dokładnie informowana o przebiegu i wyniku badania, wszelkie niejasności są skrupulatnie wyjaśniane, czuję się otoczona opieką. Dodatkowo, Pani Janyska jest osobą życzliwą, o wysokiej kulturze osobistej.
Pani Doktor jest bardzo fachową osobą i leczę się już u niej od 5 lat razem ze swoją córeczką. Poświęca zawsze swój czas mimo długich kolejek przed gabinetem. Przepisane leki zawsze działają. Bardzo polecam
EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92
Jestem pacjentką P. Dr., miła, pełen profesjonalizm, szacun za cierpliwość do pacjentów, polecam z pełną odpowiedzialnością
Pani doktor jest lekarzem z powołania. Posiada odpowiednie podejście zarówno do dorosłego, jak i małego pacjenta. Dla mnie jako rodzica ważne jest by lekarz posługiwał się nie tylko specjalistycznymi określeniami, ale również posiadał umiejętność wytłumaczenia obecnego stanu zdrowia dziecka w sposób jak najbardziej przystępny. Pani doktor pomogła nam wyleczyć oko niemowlaka, dzięki czemu ominął nas pobyt w szpitalu.
Wspaniały Lekarz! Pani Doktor dokładnie ale bardzo fachowo i sprawnie przebadała moja Mamę i wykazała sie duzo cierpliwością. Sprawnie postawiła diagnoze mimo ze starsi lekarze nie potrafili rozpoznac u Mamy jaskry. Przystepnym językiem wytłumaczyła na czym choroba polega i jak nalezy ja leczyć. Dobrze dobrane leki sprawiły że moja Mama nie odczuwa bólu oczu, ma bardzo dobre cisnienie i jest bardzo zadowolona. Jesteśmy umówione już na kolejna wizytę.
Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18
Super podejście do pacjenta idealnie dobranie soczewki pełen profesjonalizm gorąco polecam w razie problemów dostępny telefonicznie