Optyk Strózik
Sobieskiego 4
Jana III Sobieskiego 6
Tarnowskie Góry
Polecam świetny lekarz miła ciepła atmosfera gabinetu a przede wszystkim jest kompetentną specjalistką w swojej dziedzinie.
Wielospecjalistyczny Szpital Powiatowy i. dr.Hagera
Pyskowicka 47-51
Tarnowskie Góry
Pan Doktor to lekarz jakich spotyka się w dzisiejszych czasach sporadycznie. Człowiek wielkiego serca i takiej samej fachowości w swoim trudnym zawodzie! Przyjechałam na SOR do szpitala mimo, że kończył dyżur został i zaopiekował się mną. Miałam uraz spojówki i abrazje rogówki -niesamowity ból ale kiedy pacjentka czuje ofiarną pomoc lekarza czy może to pozostawić bez słowa. Bardzo dziękuje Panie Doktorze. Wielkie ukłony.
Aby ocenić Panią doktor należy rozróżnić dwie sprawy, kontakt z pacjentem i fachowości. Nie ulega wątpliwości, że jest fachowcem najwyższej klasy o ogromnej wiedzy i na pewno nie jest ordynatorem z przypadku, gdyby miała jeszcze trochę więcej cierpliwości do tłumaczenia pacjentowi szczegółów było by super i uniknęła by nieuzasadnionej krytyki wnikającej z niewiedzy. Właśnie bylem operowany na jej oddziale i jestem zadowolony, nikt też z pozostałych pacjentów nie swarzył się.
NZOZ Przychodnia Wielospecjalistyczna
ulica Piłsudskiego 18
Tarnowskie Góry
Dla nas super, polecam, bardzo cierpliwa, miła pani doktor, która poświęca max czasu żeby postawić diagnozę, polecam 😊
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
Tarnowskie Góry
Kompletny brak empatii. Na wizytę u Pani Dr skusił mnie szybki termin, niestety zmarnowany czas i droga. Brak wyjaśnienia przyczyny dolegliwości, brak zaleceń, brak odpowiedzi na zadawane pytania dotyczące problemu z którym się pojawiłam. Wizyta miała bardziej charakter pokazywania „wyższości „ ze strony Pani Doktor niż charakter leczniczy, bo nie wyszłam z niczym nowym niż przyszłam. Nie polecam
NZOZ Centrum Medyczne LiMED
Tylna 12
Tarnowskie Góry
NZOZ Szpital im. dr. B. Hagera w Tarnowskich Górach- Ambulatoryjne świadczenia zdrowotne
Pyskowicka 47-51
ulica A. Mickiewicza 8