lekarz Andrzej Gołębka

I-kar Sp. z o.o.
ulica Za Bramką 12 A/6

POLECAM TEGO LEKARZA , BYŁAM OSOBIŚCIE I MOI ZNAJOMI I RODZINA. WSZYSCY SUPER ZADOWOLENI. NIE DŁUGIE TERMINY I Z TEGO CO SŁYSZAŁAM NIE DROGO.

lekarz Jan Trzciński

Salve Przychodnia
Łagiewnicka 53

Bardzo dobry Pan doktor wszystko tłumaczy i wszystko jest jasne zarówno leczenie jak i kiedy trzeba przyjść znowu na kontrole co będziemy robić dalej jaki jest dalszy ciąg leczenia

lekarz Agnieszka Miller

Lazurowa 14c/29

Rewelacyjny lekarz dla dzieci aż się dziwię że nie ma tu żadnych opinii. Przerabiałam kilku okulistów, od żony słynnego profesora do modnego gabinetu w Wilanowie. Wszyscy jakoś mnie zawiedli, albo chodziło tylko o kasę, albo zawiedli moje zaufanie albo traktowali mnie jak intruza. Dr Miller ma super podejście do dzieci. I co mnie na tle innych lekarzy urzekło to to , że widać u niej pasję, chęć rozwikłania łamigłówki pod …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Anna Napierała

ZUM "PROMED" Zespół Poradni Specjalistrycznych "Grunwald"
ulica Kasprzaka 16

Byłam u pani doktor bardzo miła i kompetentną. Wszystko mi pieknie wytłumaczyła. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.

lekarz Małgorzata Franczak

Barbary 21

Pani doktor uprzejma kompetentna dokładnie bada przeprowadza wywiad. Tłumaczy przebieg choroby i leczenia. Skuteczna diagnoza. Opinia przydatna u specjalisty w szpitalu na Ceglanej. Lekarz z prawdziwego zdarzenia.

lekarz Dorota Krzemień

Krotoszyńska 23
56-300 Milicz

To już chyba "dinozaury" lekarzy, dla których słowo "lekarz" znaczy słowo "powołanie". Zawsze mająca czas dla pacjenta, któremu zawsze udzieli szczegółowej informacji o jego stanie zdrowia.No i fachowość, poparta doświadczeniem. Niektóre trafne diagnozy są zaskoczeniem nie tylko dla pacjentów,ale i innych specjalistów z dużych ośrodków, do których ci pacjenci trafiają na dalsze specjalistyczne leczenie. Boże, dlaczego inni lekarze nie wzorują się na takich pięknych przykładach?

lekarz Ewa Bujalska

Traugutta 9
38-500 Sanok

bardzo uprzejma i kompetentna pani doktor!polecam,aczkolwiek nie łatwo jest się dostać na kasę chorych,to chyba jedyny minus!

lekarz Alicja Pilchowska-Lemańczyk

Zawiszy Czarnego 13
89-600 Chojnice

Wysoka kompetencja i kompleksowość podejścia.Poświęcony czas połączony z uprzejmością pozwala mi polecić każdemu takiego lekarza

lekarz Jarosław Kocięcki

SANUM
Złotowska 17

Bardzo kompetentny, skupiony na pacjencie i uprzejmy lekarz. Polecam ! Potrafi uspokoić pacjenta, bada wnikliwie, posiada dużą wiedzę. Trafiłam do Profesora przypadkowo, ale bardzo się z tego cieszę !

lekarz Piotr Rękas

Rodzinna Przychodnia Lekarska
ulica Stężycka 11
08-530 Dęblin

Jeżeli chodzi o tego Pana doktora jest bardzo dobrym lekarzem, miłym uprzejmym. Natomiast mam duże zastrzeżenia do Pani która pracuje na recepcji i doradza okulary, przy ul. Krzywej. Ta Pani nie ma pojęcia co doradza!!!!! Bez sensu!!!

lekarz Elżbieta Cymerys

Szamotulska 20

Skorzystałem z operacji wady wzroku przez Panią Cymerys jestem zadowolony bo wszystko przebiegało pomyślnie i dobrze funkcjonuję pomimo upływu lat za co jestem bardzo wdzięczny Życzę pani Dr.durzo zdrowia i dalszej pomyślności w pracy zawodowej Serdecznie pozdrawiam Eugeniusz Mazurek Pleszew
Opinia dodana przez: Eugeniusz Mazurek

lekarz Maria Słoń

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ulica Wschodnia 23
26-500 Szydłowiec

Pani Doktor wykonała wszystkie możliwe badania, konkretnie i fachowo podeszła do mnie jako pacjentki. Polecam
Opinia dodana przez: Martyna
Pan Doktor bardzo nam pomógł. Dominik mój syn zachorował przed pierwszym rokiem życia, lekarze nie dawali mu żadnych szans na normalne funkcjonowanie mówili "będzie roślinką" wymyślali coraz gorsze choroby, a z wyników nic nie wychodziło. Ratowaliśmy syna jak tylko mogliśmy rehabilitacje itd. dużo pomogły ale on bardzo cierpiał uderzał głową o ścianę płakał dopiero pan Doktor pomógł nam zrozumieć co nasz kochany pięciolatek przechodzi. Byłam w szoku jak pan doktor …
Opinia dodana przez: ALINA

lekarz Mirosław Rycman

ul.Na Górze
44-200 Rybnik

Od kilkunastu lat byłam wierną pacjentką dr. Rycmana, jednak zmieniło się to bezpowrotnie po trudnych przeżyciach, traumie jaką mi zgotował. Doszukiwał się choroby nieuleczalnej, na szczęście pomylił się z diagnozą, na domiar złego wystawił mi złą receptę - po wykupieniu okularów okazało się, że "pływam" i jedyne 1200zł wyrzuciłam do kosza, reklamacji nie uwzględnił. Ja nie polecam.

lekarz Marek Janik

Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
41-902 Bytom

Lekarz Janik to XIX wiek.Nie ma żadnych urządzeń np odpowiedniego komputera i przyrządów do badania oczu.Nie może nawet odtworzyć płytek z badaniami. Jest nieuczciwy, bo mimo tego typu ograniczeń i niekompetencji kasuje 250 PLN za usługę czyli za to, że " przebada" oczy na planszy z dużymi i małymi literami. Nie przejmuje się też, że mimo zapisu czeka się w poczekalni , jak ja, ponad godzinę. Koszmar wizyta, strata czasu.Uwaga.

dr n. med. Justyna Izdebska

Centrum Mikrochirurgii Oka Laser Klinika prof. Jerzego Szaflika
Dolańskiego 2

Trafiłem do najgorszej okulistki w Warszawie-dumnej, mało empatycznej, okrutnej Pani Justyny Izdebskiej. Przeszczepiła mi mniejszą o 0,5 mm rogówke w efekcie moje oko jest naciągnięte, ma bielmo, jaskre, ektazje i nadaje sie tylko do keratoprotezy. Cud jednak że jeszcze żyje. Ponadto dr leczyła moje kliniczne objawy grzybicze (brak potwierdzenia grzybów w badaniu laboratoryjnym) tak mocnymi lekami przez miesiąc, (fungizone razem z Vend i inne) które doprowadziły do martwicy jałowej kości. …

lekarz Danuta Świeży

ul.Na Górze
44-200 Rybnik

Polecam Panią Doktor. Kompetentna okulistka z dużym doświadczeniem. Mam do niej pełne zaufanie jako pacjentka.

dr n. med. Dariusz Łąk

Odzieżowa 10

Kapitalny lekarz! Rzeczowy i empatyczny, widać ogromne doświadczenie. Zdiagnozował schorzenie, z którym nie mogli sobie poradzić inni specjaliście. Przemiły i fachowy człowiek - ogromnie polecam!

lekarz Ewa Jakubiec-Blajer

Szopena 43 lok. 3
35-055 Rzeszów

Pani Blajer praktycznie nie patrzy na małego pacjenta. Badanie wykonuje inna osoba. Pani zajmuje się tylko dokumentami. W sytuacjach nagłych nie ma co liczyć na pomoc. Narzeka na małe dziecko że nie współpracuje i wypisuje okulary "na oko". Może jest specjalistką w swoim fachu, trudno ocenić, ale najwyraźniej straciła zainteresowanie pacjentami i korzysta z wyrobionej opinie i monopolu w zajmowaniu się małymi dziećmi. Jak masz możliwość szukaj innego lekarza.

dr n. med. Beata Kaczmarek

Okulista dziecięcy

NZOZ AKmed
Twardowskiego 33A

mam 22 lata, od 6 roku zycia nosilem okulary, mialem okropnego zeza. Po kilku latach lekarz prowadzacy stwierdzil ze akulary mi nie pomoga aby zlikwidowac zeza i konieczny jest zabieg operacyjny. mialem moze wtedy 12 lat przerazilem sie i za zadne skarby nie chcialem isc na zabieg. po dwoch latach mama namowila mnie zeby jednak isc na ten zabieg. pod koniec 2003 roku lekarz wypisal skierowanie do szpitala okulistycznego w …