Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

lekarz Barbara Kucio

Przychodnia przy KWK "Porąbka-Klimontów"
ulica Dmowskiego 22
41-200 Sosnowiec

Doktor Kucio może i lekarz dobry z podejściem ale problemowy pod ważnym względem z punktu widzenia rodzica. Każdorazowo odmawia wypisania zwolnienia lekarskiego wyłącznie na dzień wizyty. Nawet nie tyle co odmawia a poprostu przerzuca wypisanie zwolnienia na innych lekarzy, a mianowicie lekarzy w poradniach rodzinnych. Czy ktoś też ma taki sam problem z tą Panią doktor? Jest to uciążliwe bo jej dwie minuty czasu poświęcone na wypisanie L4, którym poświadczam …

lekarz Dagmara Kaps-Słonka

Kiepury 55/13
41-209 Sosnowiec

Polecam !!! Bardzo kompetentny i konkretny lekarz. Zna się na rzeczy i w każdej sytuacji wyjaśni wszystko prostym językiem.

lek. med. Katarzyna Strzelec

Gabinet Okulistyczny
Wspólna 6/1
Sosnowiec

Godna polecenia kompetencje i podejście do pacjenta na duży plus wcześniej byłem pacjentem u innych lekarzy i nie byłem tak dokładnie zdiagnozowany chociaż były droższe wizyty gabinet w dobrej lokalizacji parking bezpłatny

lekarz Aleksandra Pierzchała-Czekaj

NZOZ ZLA PRZYCHODNIA POGOŃ Sp. z o.o.
ulica Grota-Roweckiego 37
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor podczas wizyty rozwiazuje problem od A do Z. Jest pełna wiedzy i kompetencji. W sposob miły i uprzejmy traktuje pacjenta oraz poswięca mu dużo czasu. Polecam.
Opinia dodana przez: Mirosław

Magdalena Kuchno-Jop

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary
Plac Medyków 1
Sosnowiec

Bardzo dziękuję za wykonana operacje usunięcia zaćmy.jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia.polecam wdzieczna pacjentka

lekarz Paweł Stala

Okulista dziecięcy, Okulista

NZOZ Instrytut Zdrowia Centrum
Teatralna 10 Sosnowiec
41-200 Sosnowiec

Terminowość, kompetencje, uprzejmość - dziękuję za to wszystko przy laserowym usunięciu zaćmy i korekcji krótkowzroczności.
Opinia dodana przez: Zbyszek

lekarz Joanna Kaliszewska-Cupiał

Grota Roweckiego 7
41200 Sosnowiec

Bardzo miła i kompetentna Pani doktor. Miałam okazję korzystać z jej porady z synem. Pani doktor dużo uwagi poświęciła mojemu dziecku, zbadała go dokładnie, wszystko dokładnie i bez pośpiechu wytłumaczyła. Zarówno ja, jak i mój syn jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu wizyty i polecamy Panią doktor.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Jolanta Hudecka-Figlus

Kisielewskiego 5 lok. 97
41-219 Sosnowiec

Jestem zadowolony z wizyty u pani doktor. Zadaje konkretne pytania, dokładnie bada, wyjaśnia problem. Leczenie skuteczne. Polecam :)
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Bogna Teodorowicz-Rachuba

Centrum Pediatrii im. Jana Pawła II w Sosnowcu - Ambulatoryjne świadczenia zdrowotne
Gabrieli Zapolskiej 3
41-218 Sosnowiec

Dla nas super, polecam, bardzo cierpliwa, miła pani doktor, która poświęca max czasu żeby postawić diagnozę, polecam 😊

Ewa Afanasik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata w Sosnowcu
ulica Szpitalna 1
41-200 Sosnowiec

Nie rozumiem negatywnych opinii. Ja byłam u Pani doktor dzisiaj i zarówno czas jaki poświęciła mi na wytłumaczenie skąd się wzięła choroba, jak i samo badanie , podejście i w ogóle- bez zarzutu. To, że nie gada z pacjentem o pierdołach to moim zdaniem duży "+". Zajęła się tym z czym przyszłam czyli problemem oczu. Tak trzymać. BARDZO POLECAM
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Magdalena Filipek-Obwiosło

Franciszkańska 9
41-200 Sosnowiec

Beznadziejna lekarka a przede wszystkim człowiek. Pracuje w przychodni na Wawelu. Zgłosiłem się do niej z prośbą żeby mnie przyjeła z powodu bólu oka. Oko czerwone łzawiące. Powiedziała że mnie nie przyjmie bez skierowania na co ja odpowiedziałem że cięzko mi się patrzy łzawiącym okiem. Lekarka wcale się tym nie przejęła tylko zaznaczyła że może mnie przyjąć tylko kiedy mam ciało obce w oku. Ja na to że proszę żeby …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Bogumiła Karpińska

Swobodna 8 lok. 5
41-200 Sosnowiec

Nie wiem skąd tyle niemiłych komentarzy.. Byliśmy dzisiaj z 6-letnim synem u pani doktor. Miała super podejście do małego pacjenta i poświęciła tyle czasu ile było potrzeba. Wszystko mu cierpliwie tłumaczyła, co będzie robić i ma czym polega dane badanie. My jesteśmy zadowoleni.
Opinia dodana przez: Dusia

lekarz Aleksander Arciszewski

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej
pl. Medyków 1

lek. med. Beata Siwka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICINA, DIAGNOSTICA & QUALITAS - QMEDIC Leczenie Ambulatoryjne
ulica Piłsudskiego 41

lekarz Piotr Papierniak