Bytom

lekarz Maciej Idzik

Chirurg onkolog

NZOZ Sigma-Bi
41-902 Bytom

Przypadkowo zostałam zapisana do dr Idzika i bardzo jestem z tego zadowolona, gdyż jest to bardzo miły i kompetentny lekarz. Polecam go wszystkim bardzo serdecznie.
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Piotr Stołtny

dr n. med. Piotr Stołtny

Ginekolog położnik, Ginekolog

Przychodnia Medicus Bytom sp. z o.o.
Reptowska 20
41-923 Bytom

Doktor Stołtny prowadził moją czwartą ciążę(a znam wielu ginekologów).Trafiłam właśnie do niego dlatego,że ciaza była trudna.Dzieki Doktorowi przeżyłam ten ciężki czas.Od początku mój stan potraktował bardzo poważnie,zastosował leki, kazde złe wyniki badań prenatalnych wyjaśniał z innymi specjalistami,informował mnie o wszystkim,co dzieje się z dzieckiem,i nigdy nie przekreślił tej ciąży,zawsze odbierał mój telefon.To lekarz jak najbardziej kompetentny,godny polecenia i pełen empatii.Panie Doktorze oboje z mężem i dziećmi bardzo dużo Panu zawdzięczamy.Dziekuje
Opinia dodana przez: Hania

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Woźniaka 28/6
41-902 Bytom

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Onkolog
                                       dr n. med. Krystyna Trela-Janus

dr n. med. Krystyna Trela-Janus

Onkolog, Radioterapeuta

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Jestem obecnie pacjentką Pani doktor w Gliwicach w Instytucie. Jestem ostatnią pacjentką która pójdzie prywatnie do lekarza chyba, że to będzie już ostateczność. Do Pani doktor trafiłam po zaniedbaniu swych poprzednich lekarzy i to dzięki niej moje leczenie jest na dobrej odpowiedniej drodze. Nasze początki może nie były szczególnie miłe , ale to ze względu na poprzednich lekarzy zdenerwowana nie kryła swojej złości potrafiła uczciwie „. Ochrzanić” moich poprzednich lekarzy …
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Mirosław Strączyński

Chirurg onkolog

gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
41-902 Bytom

Jestem drugi raz pacjentem pana doktora Strączyńskiego. Pan doktor jest osobą kompetentną, rzeczową. Odpowiedział na wszystkie zadane pytania. Zabieg usunięcia znamion wykonywał bardzo fachowo, szybko. Jestem bardzo zadowolony z Ośrodka Wczesnej Diagnostyki i Leczenia Chorób Nowotworowych w Katowicach.
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Stanisław Owczarek

Ginekolog położnik, Onkolog

Stefana Batorego 18
Bytom

Tak się składa,że wszystkie jesteśmy chore. Miałam wielkie szczęście, że trafiłam do bardzo dobrego, mądrego lekarza. Pan dr Stanisław Owczarek nie należy do pięknie ględzących niedouków, którzy nie potrafią zdiagnozować trudniejszego przypadku i " świergolą, że wszystko jest pięknie." Tak 3,5 roku temu było w moim przypadku. Dzięki mojemu własnemu uporowi dotyczącemu wyjaśnienia moich niespodziewanych dolegliwości, okazało się, że jest paskudny, grożny , dość rzadko diagnozowany - rak. To właśnie …
Opinia dodana przez: Maryla

lekarz Ewa Nowakowska-Zajdel

Internista, Onkolog

ulica Olejniczaka 11A

lekarz Ewa Mikołajska

Internista, Onkolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 4 w Bytomiu - oddział onkologii klinicznej
ul. Aleja Legionów 10