lekarz Piotr Dusiński

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Niesie pomoc szybko i profesjonalnie. .
Opinia dodana przez: Marcin Weremjewicz

lek. med. Łukasz Waliczek

NZOZ MediCare
ul. Kozielska 325 44-164 Gliwice
Gliwice

To jest lekarz godny polecenia. Pacjent nie czuje się jak "kolejna kartoteka z chorobą". Jest cierpliwy dla pacjentów oraz bardzo uprzejmy.

lekarz Franciszek Tobjasz

Palacza Macieja 120 D/2

Dzień dobry dziś byłam 1 raz na wizycie u Pana dr.Franciszka Tobiasza jestem bardzo mile zaskoczona wizytą .Pan dr poświęcił tyle czasu wytłumaczył jaki będzie przebieg leczenia na 100% .👍👌.Takich lekarzy więcej godny polecenia.Szkoda że wcześniej nie trafiłam do Pana dr.Tobiasza
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Jakub Bednarek

Ortopeda, Traumatolog

Prywatny Gabinet Lekarski Jakub Bednarek
Katowicka 81
Opole

Bardzo dziękuję panu doktorwi za pomoc,przesympatyczny,skromny,kompetentny lekarz,polecam pana Jakuba Bednarka z całego serca.Dziekuje Halina.S
Polecam Pana Doktora, bardzo kompetentny i godny zaufania. Zostałam dokładnie przebadana , zalecenia i postepowania po wypadku pomogły szybko powrócić do zdrowia. DZIĘKUJĘ
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Dariusz Michalik

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo dobry .Jest wspaniałym lekarzem. Mojemu dziecku uratował prawą rękę polecam. Zna się na swojej pracy.

lekarz Witold Wnukiewicz

Swobodna 10 / 16

Szczerze polecam! Dzięki doktorowi Wnukiewiczowi mam szansę na powrót do pełnej sprawności po wypadku. Doskonale się zajął moją ręką i nogą.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Miron Sowa

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Lekarz poświęca dużo czasu na badanie i wytłumaczenie przebiegu zabiegu i późniejszej rehabilitacji. Lekarz godny polecenia.

lekarz Konrad Rapalski

Łozowa 90 B/14

swietny lekarz godny polecenia po dzisiejszej wizycie moge stwierdzic ze,sympatyczny i bardzo uprzejmy ,podpowiedział co robic aby reka była sprawna ,polecam tego lekarza
Opinia dodana przez: ewelina

lekarz Piotr Ratułowski

Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny im. dr S. Jasińskiego w Zakopanem
ulica Ciągłówka 9
34-500 Zakopane

Bardzo dobry ortopeda. Profesjonalista. Konkretny i miły. Fachowiec w swoim fachu. Lekarz z powołania. Polecam
Opinia dodana przez: Robert
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Ortopeda
                                       dr Marcin Mleczko

dr Marcin Mleczko

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Trafiłam do Pana Doktora w związku z problemem z biodrem. To wspaniały człowiek i świetny specjalista. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Zofia

dr n. med. Tomasz Budzyński

Klinika Ortopedii i Traumatologii - Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. prof. Tadeusza Sokołowskiego Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie

Bardzo dobry lekarz a przede wszystkim uprzejmy, zna się na tym co robi, rzeczowy i konkretny, polecam

lekarz Andrzej Iwański

Pasieczna 2/6/113

Bardzo dobry lekarz konkretny sympatyczny potrafi doradzic i wytlumaczyc ,polecam zawsze usmiechniety,dobry specjalista.
Opinia dodana przez: henryka

lekarz Łukasz Gadzinowski

Centrum Usług Medycznych Choroszkiewicz
Wyspiańskiego 8 D
62-800 Pleszew

Polecam. Chodze regularnie i jestem zadowolona. Punktualność, miła obsługa, sporo czasu dla pacjenta pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Wojciech Maciejewski

Stomatologia MM dent
ul. Strumykowa 35/lok. U 1

Z wielką przyjemnością stwierdziłem, że Pan Wojciech Maciejewski jest lekarzem z prawdziwego powołania i co jest super ważne, jest dobrym człowiekiem. Leczeniem jestem w pełni usatysfakcjonowany i jestem niezmiernie wdzięczny. Zbigniew Małowiecki
Opinia dodana przez: Zbigniew Małowiecki
Dr Adam to lekarz z powołania. Uwielbiam to zrozumienie moich dolegliwości i indywidualne podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Iw Onka

lek. med. Wiesław Łoba

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

Bardzo dobry i kompetentny lekarz... wykrył że mam uszkodzony kręg po nie udanych próbach leczenia lekarzy w Medicover (Warszawa) pół roku zmarnowałam na leczenie tam. A tu od razu dowiedziałam się co mi jest. ;)
Opinia dodana przez: Blanka

lekarz Sebastian Nowak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Beluga-Med
ulica Obopólna 4A

Godny polecenia ortopeda .Specjalista w tym co robi,przy ty jest kompetentny i właściwie tłumacz w czym tkwi problem.Pomimo wojskowego podejścia ,ma świetny kontakt z pacjentem wzbudza zaufanie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w tak odpowiedzialnej i ciężkiej pracy. WDZIĘCZNA PACJENTKA

lekarz Maciej Mańczak

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Z całego serca mogę polecić dr. Mańczaka. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z równym zaangazowanuem. Ilość poświęconego czasu jest adekwatna do danego schorzenia oraz ze spokojem tlkumaczy jaki jest powód doskwierających dolegliwości. Prawdziwy lekarz z powołania na którego zawsze można liczyć.
Opinia dodana przez: GWIAZDA

lekarz Dariusz Cetnarowicz

Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce
11-015 Ameryka

Jest rewelacyjny i bardzo kompetentny a do tego niezły z niego śmieszek świetnie zna się na tym co robi.jedyny minus to taki ze są do niego duże kolejki
Opinia dodana przez: Marcin