Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
Czarnków
Lekarz godny polecenia, konkretny a przy tym miły. Operacja haluksa udana a noga dobrze się goi. Dziękuję Bożena
SPZOZ Miejski Ośrodek Zdrowia
ulica Mickiewicza 18
Zielonka
Lekarz kompetentny, cierpliwy, tłumaczy pacjentowi problemy. Podczas wizyty czułam, ze koncentruje się na moich problemach. Chętnie wrócę, gdy zaistnieje potrzeba.
Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1
Pan Doktor Adam Łazarski to wybitny specjalista, którego mogę polecić z pełnym przekonaniem. Od pierwszej wizyty spotkałam się z dużym profesjonalizmem, rzetelnym podejściem do problemu oraz empatią. Doktor bardzo dokładnie przeprowadził wywiad, skrupulatnie zbadał i szczegółowo wyjaśnił możliwe przyczyny dolegliwości oraz plan leczenia. To, co szczególnie zasługuje na uznanie, to cierpliwość i zaangażowanie – Pan Doktor odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy w prosty i zrozumiały sposób, a przy tym stwarza …
SPORTALL Karol Krajewski
ul. Jana Pawła II 17/19
Pabianice
Uraz kolana. Miałem dwie wizyty u ortopedów w Koninie, jednak nie uzyskałem żadnych konkretnych informacji, poza stwierdzeniem, że wszystko powinno być w porządku, a rezonans magnetyczny może pomóc ocenić, czy doszło do uszkodzenia struktur w kolanie. Kolejna wizyta miała odbyć się dopiero po otrzymaniu opisu badania, nie samej płyty. W międzyczasie umówiłem się na konsultację z dr. Krajewskim. Już po badaniu doktor stwierdził, że więzadło jest zerwane. Po weryfikacji płyty …
CM KRZYWOUSTEGO
Mewia 40
Wspanialy symatyczny rzeczowy uprzejmy bardzo nie wielu lekarzy w dzisiejszych czasach jest tak godnych polecenia jak Pan dr Grenczer .Dziekuje Panie doktorze z calego serca
Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161
Lekarz godny polecenia .Bardzo dobry specjalista.W2006 roku po wstawieniu endoprorezy tytanowej do dziś czuje się rewelacyjnie .Pozdrawiam i życzę wszystkim aby udało się każdemu trafić na tak dobrego lekarza jak ja trafiłam.
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Profesjonalista z wiedzą i doświadczeniem, który potrafi słuchać pacjenta, dokładnie wyjaśnia przyczynę dolegliwości oraz stosuje skuteczne metody leczenia. W moim przypadku postawił trafną diagnozę i przeprowadził zabieg chirurgiczny, a ręka wraca do sprawności szybciej niż się spodziewałam. Kompetentny, oddany swojej pracy, godny zaufania i przede wszystkim cudowny człowiek. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Dziękuję Panie Doktorze!
Bardzo kompetentny lekarz. Przystępnie udziela wszelkich informacji, i co dla mnie ważne szanuje poglądy pacjenta(nawet jak nie do końca się z nimi zgadza). Wykonał mi zabieg endoprotezoplastyki biodra ( po wypadku). Jestem bardzo zadowolony z całościowego podejścia doktora Krzysztofa Łobody do mojego przypadku. Z całym przekonaniem mogę polecić pana doktora za fachowość i podejście do pacjenta.
DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A
LEKARZ WIDZĄCY PACJENTA PODMIOTOWO - NIE JAKO PRZYPADEK CHOROBOWY. Do mojego problemu - poluzowanie trzpienia endoprotezy biodra - Pani Doktor podeszła z pełnym zaangażowaniem aż do ustąpienia problemu. Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR!!!!!
Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A
Bardzo sympatyczny konkretny super podejście do pacjenta polecam. Pozdrawiam Pana dr.a Witold z usterką kolana. 👌
"INTER-MED" s. c. NZOZ
ulica Krasickiego 14
Będzin
Wspaniały lekarz, fantastyczne podejście do pacjenta , ogromna empatia , wizyta przebiega w spokojnej, bezstresowej atmosferze . Pan doktor ma poczucie humoru i zaraża optymizmem. Jest najpierw człowiekiem, dopiero lekarzem . Bardzo mi pomógł i fachowo podszedł do problemu . Polecam .
Poradnie Specjalistyczne
Szosa Chełmińska 84/86
Toruń
Świetny bardzo doswiadczony i miły lekarz Postawił mojego 70 letniego tatę na nogi. Jak najbardziej polecam pana Doktora Kułakowskiego.
LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 Listopada 1
Poniatowa
Zanim wyraziłem opinie, zapoznałem się regulaminem i nie jest ona pisana pod wpływem emocji. Wyrażam duże uznanie dla pracy Pana dr Jarosława Kłębukowskiego, który po raz drugi operował moją mamę. W wyniku obu operacji odzyskała odzyskała sprawność stawów kolanowych. Może normalnie funkcjonować. Potwierdzam wysokie kompetencje i fachowość doktora Kłębukowskiego.