lekarz Adrian Stępiński

SOLUMED
Ul. Wyrzyska 18

Polecam przede wszystkim za bardzo duże doświadczenie i godne podziwu podejście do pacjenta. Dla pana doktora nie ma problemu nie do rozwiązania, mnie potrafiła pomóc już sama rozmowa z nim
Opinia dodana przez: ULA

lekarz Marek Kusz

Chirurg ogólny, Ortopeda

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Uwaga pomyłka dr.marek kusz przyjmuje prz ulicyOlszewskiego 167 a nie jak jest podane w budynku przychodni przy Olszewskiego 21!!!
Opinia dodana przez: Marek kusz

dr Józef Wcisłek

Ortopeda, Traumatolog

Ostrów Wielkopolski

Byłam z dzieckiem u Pana doktora na kontroli bioderek- super podejście do dzidziusia, wszystko dokładnie zbadał, wyjaśnił, pokazał, obejrzał dziecko kompleksowo- nie tylko same bioderka, miły , uprzejmy i z poczuciem humoru- bardzo polecam Pana doktora
Opinia dodana przez: Karolina

lek. med. Łukasz Kasprzak

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
26-600 Radom

Lekarz godny polecenia. Pełen profesjonalista, posiadający duża wiedzę, którą wykorzystuje w leczeniu pacjentów. Poza tym, jest bardzo sympatyczny, uprzejmy. Doskonale stawia diagnozę i bardzo szczegółowo tłumaczy pacjentowi jego dalsze leczenie. Na wizycie pacjent czuje się komfortowo, potraktowany z sercem, a co ważne pacjent czuje, że jest w bardzo dobrym rękach. Pan Doktor, to super lekarz i super człowiek. Gorąco polecam.

lekarz Klaudiusz Kosowski

Zakład
Wyspiańskiego 8
63-300 Pleszew

Doktor Kossowski Klaudiusz to lekarz który bardzo dobrze i kompetentnie podchodzi do pacjenta widać w nim troskę o twoje zdrowie jak i chęć jak najlepszej a przede wszystkim skutecznej pomocy. Pomoc pana doktora przywróciła mi wiarę w dobrych i życzliwych lekarzy. Mogę do polecić z czystym sumieniem i podziękować za udzielenie mi pomocy. M.B

dr n. med. Artur Bełżek

Ortopeda, USG ortopedyczne

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Wszystkie zalety zostały wypunktowane powyżej. Chciałabym aby tacy lekarze byli we wszystkich specjalizacjach a świat byłby "zdrowszy". Miałam wykonaną min. artroskopię kolana...przy stwierdzonej chondromalacji II st. Brak mi słów aby wyrazić swoją wdzięczność za tak wspaniałą, kompleksową opiekę medyczną przed zabiegiem, w szpitalu i po zabiegu. Pacjent przez cały czas czuje wsparcie i pomoc lekarza, nawet w trakcie rehabilitacji,przy próbie uruchomienia funkcji mięśni. Jest oczywiste, że po zabiegu operacyjnym dolegliwości …

lekarz Piotr Żywiecki

Daleka 5
25-319 Kielce

Profesjonalne podejście do pacjenta, uprzejmość oraz trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty szybkie terminy w razie nagłych wypadków. Polecam serdecznie

lekarz Tomasz Kilian

Szosa Chełmińska 54 b/4
87-100 Toruń

To przede wszystkim człowiek na ponad 100%, który jest empatyczny, rzetelny, życzliwy, uważny... Fachowość? Dwa dni po operacji nadgarstka prowadzę normalne życie (no może boli bardziej niż zwykle :) ) - to chyba wystarczająca opinia
Opinia dodana przez: Teresa

lek. med. Wojciech Białowąs

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99

Trzy lata temu miałam operację kręgosłupa, którą wykonał dr Białowąs i po której kręgosłup mam jak nowy. Byłam trzy razy na kontroli pooperacyjnej i wszystko jest w porządku. Polecam pana doktora wszystkim znajomym mającym problemy z kręgosłupem.
Opinia dodana przez: Lena Dziadkiewicz

dr n. med. Adam Czwojdziński

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

SPSK im. Prof. Adama Grucy w Otwocku
Otwock

Pan dr. To prawdziwy fachowiec. Po operacji obu bioder wróciłem do pełnej sprawności już po 6 m-cach od pierwszej operacji. Naprawdę szczerze polecam, bo to nie tylko wspaniały lekarz ale i niesamowicie dobry człowiek, któremu naprawdę zależy na dobru pacjenta. Ocena 5/5 gwiazdek to mało powinno być 6/5
Opinia dodana przez: Sylwester

lekarz Michał Śledzik

Sanatorium Uzdrowiskowe "Astoria"
Starkiewicza 19
28-100 Busko-Zdrój

Najwspanialszy lekarzlecze kolana i cieśni przyjazny pacjentowi wysokiej klasy specjalista polecam i pozdrawiam

dr Damian Filip

Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
35-601 Rzeszów

Konkretny i rzeczowy fachowiec, bardzo zapracowany a przy tym bardzo ludzki,pełen empatii i takiej zwyczajnej serdeczności.Oby jak najwięcej takich lekarzy z powołania.Od serca polecam.Zasługuje na 6 gwiazdek.Dziękuję za zabieg-wycięcie kaletki -pazdziernik 2024
Opinia dodana przez: Leszek

dr n. med. Marcin Popow

Ortopeda, Traumatolog

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Bardzo dobry specjalista, za jego namową poddałam się usunięciu haluxa i była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Po 5 miesiącach mogę już chodzić w butach na obcasach, a wcześniej nawet w sportowych odczuwałam ból. Dr Popow pod telefonem o każdej porze dnia i nocy odpowiada na najdziwniejsze pytania. Polecam :)

dr n. med. Jerzy Jankowski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Staroszkolna 7b lok. 5
59-700 Bolesławiec

SUPER,SUPER DOKTOR. POLECAM WSZYSTKIM. DOKTOR, O GOŁĘBIM SERCU ,KULTURZE.
Opinia dodana przez: Zofia

dr n. med. Krzysztof Mozol

Chirurg dziecięcy, Ortopeda dziecięcy

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Dr Mozol to bardzo dobry specjalista. Jest cierpliwy i zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia. A przede wszystkim ma trafne diagnozy i dobrze dobiera lekarstwa.
Opinia dodana przez: Mama Adasia

Sławomir Dudko

Górnośląskie Centrum Neurorehabilitacji i Fizjoterapii Dysfunkcji Narządu Ruchu MODERN-REH
3 Maja 100
41-408 Mysłowice

Bardzo zaangażowany specjalista od składania urazów kości. Jest bardzo uprzejmy i cierpliwy. Od lekarzy przed zabiegiem usłyszałam, że to jeden z najlepszych "urazowców"- potwierdzam.

dr n. med. Agnieszka Łabuć

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Pani doktor to wspaniała specjalistka oraz wybitny fachowiec. Pierwszy raz korzystałam z wiedzy Pani Doktor kiedy córka była nastolatką .Pani doktor uratowała zdrowie mojej córki, jako jedyna pochyliła się nad problemem, gdzie pomocy szukaliśmy u wielu ortopedów. Po raz kolejny córka trafiła do Doktor Agnieszki po kontuzji , której ulega na zawodach. Pierwsza pomoc szpitalna miała złe zastosowanie, a forma leczenia była niewłaściwa, a jak trwoga to do Boga i …

lek. med. Grzegorz Sokół

Gabinet Lekarski
Sabamed Krasne
35-005 Rzeszów

Polecam pana doktora w 100 % miły sympatyczny człowiek jeszcze jak byłam pacjentką był rezydentem dokładny sympatyczny pomocny
Opinia dodana przez: Mariola Siuzdak

dr Bogusław Bobrowski

ulłazarza w krrakowie

Bardzo dobry lekarz, doskonale zna się na swojej pracy i wie co robi. O wszystkim na bieżąco informuje pacjenta, szczegółowo odpowiada na pytania. Polecam
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Piotr Waśniewski

Parzęczewska 36/69
95-100 Zgierz

Fantastyczny lekarz i cudowny człowiek! Miałam szczęście, ze trafiłam właśnie do tego Pana Doktora, wiedza, empatia i olbrzymia kultura! Brawo Panie Doktorze! Operacja wcale nie była straszna tylko dzięki Panu.Gorąco polecam -wdzięczna Marianna Lulusiowa ć
Opinia dodana przez: marianna