Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

{'id': 10987, 'name': 'Radom'} Ortopeda
                                       lekarz Michał Zagórski

lekarz Michał Zagórski

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE MEDJANA
ulica Czachowskiego 21A
26-600 Radom

Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora, który operował i opiekował się moją mamą podczas pobytu w szpitalu. Przed operacją rzeczowo pokazał i wytłumaczył na sztucznej kości na czym będzie polegała operacja. Z czystym sumieniem polecam i jeszcze raz dziękuję za okazaną pomoc, Monika K.

dr n. med. Paweł Szeparowicz

Centrum Medyczne i Rehabilitacji KRIOSONIK
ulica Brzeska 137
08-110 Siedlce

Wspaniały specjalista. Bardzo kulturalny i rzeczowy doktor. Jestem po operacji ACL i wracam do zdrowia w bardzo szybkim tempie. Polecam!!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Artur Łazorko

Przychodnia specjalistyczna
Dukielska 4/1L
35-505 Rzeszów

Pan Doktor Łazorko wykonał protezoplastykę obydwóch moich stawów biodrowych nową małoinwazyjną metodą. Na pierwszej wizycie Doktor postawił diagnozę, zaproponował metodę leczenia i wystawił skierowanie. Obydwie operacje odbyły się w planowanym terminie. Podczas pobytu w szpitalu Pan Doktor codziennie przychodził na oddział zapytać jak się czują Jego pacjenci i cierpliwie odpowiadał na ewentualne pytania. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie, kultura osobista, empatyczne podejście do pacjenta i spokój Pana Doktora ułatwiają pacjentowi pobyt w …

lekarz Sebastian Kister

Bolesława Chrobrego 6/8
81-759 Sopot

Pan doktor jest rzetelny, świetnie zorganizowany, bardzo pomocny, ma ogromną wiedzę i cudowne podejście do pacjenta. Przed, w trakcie operacji jak również po, przy zmianie opatrunku, czułam się zaopiekowana i dobrze poinformowana co i jak dalej. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marcin Hajzyk

Primamed
Ludwika Waryńskiego 17
43-190 Mikołów

Zdecydowanie polecam. Rewelacyjny specjalista. Zawsze służy pomocą, empatyczny i co najważniejsze pełen wiedzy, którą dzieli się z pacjentem. Polecam. Pełen kompetencji i uprzejmości. POLECAM. Doktor jest specjalistą w każdym calu
Opinia dodana przez: Dorota

lek. med. Jacek Ociepka

ul. Nowowiejskiego 4 m. 17
42-200 Częstochowa

Polecam pana doktora Jacka Ociepkę jako bardzo dobrego fachowca w swojej dziedzinie. Jest naprawdę bardzo miłym i kompetentnym specjalistą. Pan doktor jest lekarzem z powołania i liczy się dla niego tylko dobro pacjenta czego osobiście doświadczyłam podczas operacji stawu kolanowego przeprowadzonego przez pana doktora.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Tomasz Jędral

Limanowskiego 11/79

Znakomity lekarz, wnikliwy, bardzo dokładny, z niesamowitą wiedzą ale też cudownym podejściem do pacjenta. Trafiłam do dr Jędrala z 73-letnią mamą, która po upadku skarżyła się na bardzo silne bóle biodra i pośladka. Dr Jędral zrobił najpierw usg, wszystko dokładnie tłumaczył i pokazywał na ekranie, dał skierowanie na tomografię i żeby nas uspokoić zaproponował żeby przyjechać z samą płytą (na opis trzeba było czekać przez weekend). W ramach tej pierwszej …

lekarz Piotr Kopecki

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
15-278 Białystok

Świetny lekarz z super podejściem do pacjenta ! Cieszę się bardzo że trafiłam właśnie na takiego człowieka 😊
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Sławomir Kożuch

NZOZ PROMED Sp. z o. o.
ul. Zwycięstwa 15
41-962 Tąpkowice

Póki co byłam u pana doktora na pierwszej wizycie.Podczas wizyty szczegółowo pan doktor opisał moje schorzenie i podjął leczenie. Nie czułam presji czasu jak to jest w zwyczaju u innych i taśmowego podejścia do pacjenta .Lekarz z powołaniem .
Mam problemy po złamanej dłoni. Mimo, że korzystam z leczenia w sektorze publicznym (szpital i agia medica), podejście lekarza jest takie, że mam pełne zaufanie. Kieruje na badania dodatkowe, specjalistyczne i zabiegi. Leczenie trwa nadal, ale nie mam powodu do szukania innego lekarza. Oceniam tego lekarza jako dobrego fachowca i pogodnego człowieka (co jest ważne przy chorobie). Życzę sobie, abym nie zmieniła oceny po zakończeniu leczenia.
Oby więcej takich sumiennych i życzliwych lekarzy naprawdę bardzo fachowe podejście do pacjenta, szczerze polecam bardzo oraz bardzo dobrze stawia diagnozę.
Opinia dodana przez: Dominik

lekarz Jan Dudek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Lipkowska 4b
Góra Kalwaria

wspanialy lekarz ,duza wiedza zawodowa ,nie wspominajac o uprzejmosci.
Bardzo miły i sympatyczny lekarz z ciepłym podejsciem do pacjenta . Polecam Wszystkim w 100 % . najlepszy Ortopeda w Turku
Opinia dodana przez: justyna

dr n. med. Dariusz Mątewski

Szpital Eskulap
ul. Koperkowa 2 Osielsko
86-031 Bydgoszcz

Jestem pacjentką dr Dariusza Mątewskiego od ponad 15-tu lat. Jest znakomitym ortopedą, życzliwym i empatycznym człowiekiem. Swoją wiedzą i zaangażowaniem w problemy zdrowotne pacjenta daje poczucie bezpieczeństwa i przekazuje niezbędne informacje dotyczące aktualnego etapu leczenia. Jestem pełna szacunku i wdzięczności za dotychczasową opiekę ortopedyczną.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Artur Korzec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Ośrodek Pielęgniarstwa "Pomoc" s. c. Niewiadomska-Jarosz, Nesteruk
Szkolna 6
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo polecam Pana doktora Artura Korca, za profesjonalizm, zaangażowanie i kulturę osobistą. Konkretny lekarz, który okazał wiele zrozumienia i empatii. Zdecydowanie polecam!!!

Reda Elkader

Gabinet lekarski
Bełchatów

Dr. Reda , to profesjonalista , bardzo uprzejmy, wytłumaczy wszystko dokładnie , z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjenta , jest godny polecenia .

lekarz Rafał Niemiec

Mochnackiego 5/13
26-610 Radom

Trafiłam do Pana doktora zupełnie przypadkiem i był to mój najlepszy wybór. Wiedza, kompetencja i ogromna intuicja. Zabieg odbarczenia przeprowadzony błyskawicznie, bez żadnych problemów i komplikacji, z blizną, po której nie będzie śladu. Opieka po zabiegu idealna, doktor obecny przy każdej zmianie opatrunku, nawet pomimo braku dyżuru w poradni. Dzięki intuicji doktora został rozpoznany problem z barkiem i zastosowane właściwe leczenie. Poza tym każda wizyta to prawdziwa przyjemność. Przesympatyczny, empatyczny, …
Opinia dodana przez: Monika Obudzińska

dr Dariusz Szydłowski

Eskulap
Grunwaldzka 1a
Płońsk

Bardzo kompetentny, dociekliwy, bardzo uprzejmy, poważnie taktujący pacjenta, odpowiedzialny - godny polecenia
Dobry specjalista. Jego kompetencje i doświadczenie górują nad wiedzą innych. Godny polecenia lekarz.

lekarz Krzysztof Kopiński

Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
41-705 Ruda Śląska

Fachowe podejście. Lekarz kompetentny , uprzejmy, cierpliwy. Pacjent czuje się odpowiednio zaopiekowany.