Filtruj terminy

lek. med. Karol Janczewski

Med Balance Centrum Medyczne
81-393 Gdynia, ul. Żołnierzy 1 Armii WP 13/4
Gdynia

Wizytę u P.doktora oceniam bardzo pozytywnie. Lekarz bardzo dokładnie diagnozuje problem, tłumaczy leczenie.Cenie sobie P. doktora za szczerość i zaangażowanie. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. med. Michał Borniński

Poliklinika evi-MED (nr 2)
Bp. Dominika 8-14
Gdynia

Cudowny lekarz , kompetentny, profesjonalny, cierpliwie tłumaczy wyjaśnia proces leczenia , z poczuciem humoru , bardzo gorąco polecam

lekarz Ryszard Zaleski

Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne Med-Reh
Tadeusza Wendy 15
81-350 Gdynia

Odradzam, po wypadku, złamanie kości śródstopia i stłuczenie kolana i kolejnej wizycie kontrolnej powiedziałem Panu doktorowi że opuchlizna z kolana nie schodzi. Stwierdził że to normalne nawet go nie badając. Po kolejnych dwóch tygodniach od wizyty " oczywiście płatnej" SOR ostre zapalne kaletki kolanowej prawie 500ml. ropy w kolanie. A Pan doktor twierdził że to wina złamania stopy i że po prostu źle stawiam nogę dlatego tak puchnie. Byłem 3 …
Opinia dodana przez: Łukasz

dr hab. n. med. Rafał Pankowski

CLINICA MEDICA
Leona Staniszewskiego 1
81-603 Gdynia

Super lekarz z mega poczuciem humoru, bardzo polecam. Dziękuję doktorze za mega wsparcie, gdy rozrywało mi klatkę piersiową z bólu. Jestem po kyfoplastyce kręgu, postawiona na nogi, za co bardzo, bardzo dziękuję. I te wsparcie humorystyczne przy stawianiu pierwszych kroków po zabiegu. Doktorze jest pan WIELKI!!!
Opinia dodana przez: JOANNA z Hyudaia

lekarz Konrad Śniegowski

szpital miejski gdynia
Gdynia

Pan doktor Konrad Śniegowski to wspaniały lekarz i wielki człowiek. Miły ,kompetentny,mający czas żeby w zrozumialy sposób wyjaśnić pacjentowi wszystkie wątpliwości.Jest uroczy i uprzejmy.Po rozmowie z doktorem i po wykonanym zabiegu wiedziałam,że będzie dobrze.I tak jest.Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez: Janina Kaszyńska

dr n. med. Marek Hołoweńko

Ortopeda, Traumatolog

przychodnia "Działki Leśne"
gabinet 54
Gdynia

Dr Marek H wspaniały lekarz! Empatia, kompetencja wiedza i doświadczenie medyczne - na najwyższym poziomie! Bardzo precyzyjnue eykonuje blkody! Dwa lata temu Pan Dr bardzo mi pomógł - poprzez blokadę, zniwelował cieśń powstałą na skutek złamania kości nagdarstka, za co jestem ogromnie wdzieczna! Wsztstkim serdecznie polecam wizytę u Pan Dr Marka H.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marcin Omernik

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

Nie polecam tego lekarza nie wie co robi stwierdził u mnie cyste Torbiel Bakera i mówił ale to nic takiego stwierdził i nie mam się martwić mówił że mam jeżdzić rowerem.Ale ból nie przechodził,poszedłem do innego Ortopedy i on od razu ze zdjęć stwierdził że mam uszkodzoną łąkotkę i ściągnął mi ponad 2 strzykawki płynów i kazał zrobić rezonans bo muszę mieć artroskopie kolana.Jestem już po zabiegu i czuję się …

dr Marek Młodzianowski

Laguna Medical
Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia

Wspaniały, kompetentny, super fachowiec, bardzo miły, uśmiechnięty, diagnoza 100%. Tłumaczy dokładnie, zrozumiale. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Paweł Cieśla

Prywatny
81-366 Gdynia

WITAM.NIE INTERESUJE MNIE CLINICA MEDICA,ANI OPINIE NA JEJ TEMAT JA PRZEKONALEM SIE NA WLASNEJ SKORZE.PISZE TYLKO PO TO,ABY OSTRZEC INNYCH PACJENTOW PRZED TA SAMA POMYLKA JAKA JA POPELNILEM WYBIERAJAC CLINICE MEDICA.BYLEM OPEROWANY PRZEZ DR.PAWLA CIESLE A BYLA TO OPERACJA WIEZADEL KRZYZOWYCH PRAWE I LEWE KOLANO.DOKTOR CIESLA "NIE ZAUWAZYL"ZE JA ROWNIEZ MAM USZKODZONE WIEZADLA POBOCZNE PISZCZELOWE(MCL)ALE O TYM PAN DOKTOR CIESLA NAWET NIE MIAL CZASU ZEMNA POROZMAWIAC.POWIEDZIAL MI W PROST"TERAZ NIE …

Marcin Majchrzak

Ortopeda, Traumatolog

WSPL
Gdynia Oksywie
Gdynia

Lekarz doświadczony i bardzo konkretny. Nie czyta opisów rezonansów czy RTG bo jak każdy specjalista sam ocenia zdjęcia. Fachowiec w swojej dziedzinie. Bardzo dziękuję za pomoc
Opinia dodana przez: Bernadeta

lekarz Rafał Camilleri