Filtruj terminy

Wyczyść

lekarz Andrzej Rojek

Noskowskiego 6 lok. 226
58-506 Jelenia Góra

Godny zaufania i polecenia. W sposób bardzo zrozumiały tłumaczy chorobę i sposób leczenia. Cierpliwie odpowiadania na pytania. Polecam w 100%

Grzegorz Buławski

Jelenia Góra

Byłem pacjentem p. doktora Buławskiego i niestety mam negatywne odczucia i doświadczenie. Bardzo rzadko korzystam z opieki lekarskiej i raczej nie umiem poruszać się w tym systemie a co więcej sprostać wymaganiom aby być jak chłop co puka w drzwi że strachem, mieląc czapkę z zakłopotania że coś się przytrafiło, jakaś kontuzja. Lekarz arogant, bez empatii!!! Zabieg zrobił dobrze, bo kończyna działa i jednak trzeba mieć wiedzę jak jest człowiek …
Opinia dodana przez: Arkadiusz
Pan doktor powinien się zastanowić czy powinien leczyć ludzi. Pacjentce z otwartą nie gojącą się raną po złamaniu nogi nad kostką kazał założyć gips na tydzień i zastanowić się nad amputacją rodzinie. Po interwencji u ordynatora oddziału zero reakcji. Po tygodniu trzeba było amputować nogę nad kolano bo zaczęła gnić parzą chyba na pesel. Czy tak powinien zachować lekarz?

lekarz Krzysztof Czerkasow

ul. letnia
Jelenia Góra

Lekarz pobiera pieniądze nie wystwiając przy tym skierowań, recept czy zwolnień lekarskich tłumacząc że nie może. Lekarz taki nie powinien mieć możliwości przyjmowania prywatnie.Lekarze od roku czasu mają certyfikat i wystawiają elektronicznie wszystko. Jednym słowy lubi naciągać ludzi. Inny lekarz zlecił USG zobaczył przyczynę i pomógł, pobierając znacznie mniej za swoje usługi.
Opinia dodana przez: Pacjent