lekarz Oskar Wodzyński

2,7
3,1
2,8

Z panem doktorem miałam do czynienia raz, mam nadzieje ze pierwszy i ostatni. Podczas wizyty zachowywał sie esktremalnie nieprofesjonalnie. Kpił ze mnie przez cała wizytę. Gdy poprosiłam o uzasadnienie diagnozy, która była dla mnie niepełna i powierzchowna zareagował zabraniem mi wcześniej wypisanej recepty i zastapił ja skierowaniem do szpitala. Wpisał na nim - wystawiono na życzenie pacjentki - pomimo ze w ogóle o to nie prosiłam, prosilam tylko o rozmowę na temat diagnozy do czego mam pełne prawi jako pacjentka. Szczerze mówiąc czułam sie zażenowana tym, ze lekarz potrafi reprezentować tak niski poziom w kontakcie z pacjentem. Kompletne nieporozumienie i hańba dla tak wspaniałego zawodu jakim jest zawód lekarza.

3,0

Bardzo sympatyczny, uprzejmy lekarz. Poświęcił mi wystarczająco dużo czasu i przeprowadził dokładny wywiad. Bez problemu otrzymałam zwolnienie lekarskie. Polecam!

Podczas wizyty lekarz był nieuprzejmy, powiem więcej - był po prostu chamski. Na wejściu niby to ironicznie zażartował z opisanych dolegliwości, po czym stwierdził, że wyglądam na całkiem zdrową. Po tym jak łaskawie mnie zbadał i przestał się śmiać, nie chciał wypisać mi zwolnienia lekarskiego z zajęć z poprzedniego dnia (piątku) bezczelnie stwierdzając, że on to mi nie wierzy w to, że miałam 39 gorączki i na pewno miałam tego dnia jakiś egzamin i kłamię, żeby dostać zwolnienie. Pół godziny przed wizytą mierzyłam gorączkę i miałam 38 stopni, jednak moją …

Podczas wizyty lekarz był nieuprzejmy, powiem więcej - był po prostu chamski.
Na wejściu niby to ironicznie zażartował z opisanych dolegliwości, po czym stwierdził, że wyglądam na całkiem zdrową. Po tym jak łaskawie mnie zbadał i przestał się śmiać, nie chciał wypisać mi zwolnienia lekarskiego z zajęć z poprzedniego dnia (piątku) bezczelnie stwierdzając, że on to mi nie wierzy w to, że miałam 39 gorączki i na pewno miałam tego dnia jakiś egzamin i kłamię, żeby dostać zwolnienie. Pół godziny przed wizytą mierzyłam gorączkę i miałam 38 stopni, jednak moją odpowiedź "proszę zmierzyć mi gorączkę jak pan nie wierzy" kompletnie zignorował. Koniec końców zwolnienie dostałam, jednak chyba tylko ze względu na Panie pielęgniarki w gabinecie, które starały się jakoś ratować sytuację i one akurat były bardzo miłe. Doktora nie polecam w żadnym wypadku, uważa się za niewiadomo kogo i wydaje mu się, że może traktować pacjenta jak idiotę, bo ten nie wie co mu dolega. Od tego jest właśnie lekarz, żeby to zdiagnozował a nie urządzał sobie w pracy kabaret.

Opryskliwy a wręcz chamski. Potraktował nas (byłam z roczną córeczką) z dużą ignorancją. Niekompetentny, niezadowolony, że mu pacjenci zawracają głowę. Sytuację starały się uratować pielęgniarki, które były podczas wizyty bo chyba im było głupio za tak nieuprzejme zachowanie doktora. Nikomu nie polecam, chyba, że nie ma innej możliwości.

Nikomu nie polecam, chyba, że nie ma innej możliwości.

Bardzo miły, rzeczowy lekarz. Wysłucha, wytłumaczy. Traktuje pacjenta jak człowieka bez wzgledu na to z czym na pogotowie przyjdzie. Oby wiecej takich uśmiechnietych i kompetentnych lekarzy, bo Ci starsi wiekiem i stazem to wyzej kichaja jak nosy maja :) Polecam :)

Bardzo miły, uprzejmy kompetentny Pan doktor. Ma dobre podejście do chorego człowieka. Potrafi wytłumaczyć jak prawidłowo zażywać leki i co robić by chronić się przed nawrotem choroby, Bardzo gorąco polecam.

Bardzo gorąco polecam.

4,0

Bardzo Fanny doktor, super podejście do pacjenta, ogólnie polecam, byłam kilka razy na Traugutta i było bardzo dobrze, doktor miły, nastawiony na pomoc pacjentowi

3,0

Nieuprzejmy, opryskliwy, niekompetentny i nieprofesjonalny, nie wie co robić. Nie wiem jakie sprawia wrażenie podczas prywatnej wizyty (jeżeli w ogóle takie ma) ale przy państwowej wizycie jest lekarzem od siedmiu boleści. Ale przypominam, że lekarz dobry i z powołania jest wszędzie taki sam, bez względu na to, czy siedzi w państwowej czy prywatnej przychodni.

4,0

Nie polecam. Brak kompetencji i na pewno ten lekarz ci nie pomoże.Nie profesjonalne podejście do choroby i leczenia.Przynajmniej uprzejmy.

Nie polecam.