Prywatny Gabinet Urologiczny Marek Długosz
Wieniawskiego 14
Ostrowiec Świętokrzyski
Lekarz z powołania. Jest genialny. Dzięki Niemu urologia w ostrowieckim szpitalu jest na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kto potrzebuje urologa.
Centrum Kardiologii Inwazyjnej Elektroterapii i Angiologii w Ostrowcu Świętokrzyskim
Ostrowiec Świętokrzyski
Miesiąc temu Pan Doktor Jakub Kuchinka w szpitalu MSWiA przeprowadził u mojego męża laparoskopowo zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej. Pobyt męża w szpitalu trwał niecałe trzy dni. Pooperacyjna rekonwalescencja przebiegała bezproblemowo, rany pięknie się wygoiły, mąż nie odczuwa już żadnych dolegliwości, czuje się w 100% sprawny. Przed operacją Pan Doktor udzielił nam cierpliwie wszelkich informacji odnośnie przebiegu zabiegu i rekonwalescencji, rozwiewając wszystkie nasze niepokoje i wątpliwości. Pan Doktor to profesjonalista, a …
Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
Ostrowiec Świętokrzyski
Prawdziwy lekarz z sercem. Rzeczowa, kompetentna, miła i wyrozumiała. Pani dr leczy mojego dziadka na cukrzycę.
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Moje dzieci mają 20 lat i 16 ale nadal leczą się u Pani doktor Renaty Grzebały . A leczone są od ich narodzin . To wspaniały lekarz polecam na 100 procent
Ostrowiec Świętokrzyski
Pan Doktor jest bardzo kompetentny i z pełnym zaangażowaniem przeprowadził badanie i diagnozował problem, z którym się zgłosiłam. Niczego nie zbagatelizował. Wnikliwie przeanalizował wyniki po wykonanym na miejscu badaniu słuchu.Poswiecil mi wiele czasu na postawienie diagnozy, cierpliwie sprawdzał wcześniejsze analizy stanu słuchu.
Rynek lekarzy w Ostrowcu Św, jest bogaty,ale prawdziwym brylantem jest lekarz p.I.Giza.Bardzo ale to bardzo sympatyczna,kontaktowa i kulturalna osoba.Podziwiam u Niej rzadką cechę,że widzi pacjenta jako człowieka a nie tylko jego chorobę.Jedynym mankamentem Pani doktor jest to,że bardzo trudno dostać się do Niej na konsultację.Życzmy służbie zdrowia ,tylko takich lekarzy jak Pani Iwona Giza.
Mogę polecić doktor Elżbietę Świątek to wysokiej klasy specjalistka w dziedzinie dermatologi, miałem problem z łuszczycą i łupieżem pani doktor zbadała mnie i przepisała odpowiednie leki. Znajdziecie ją tutaj https://kcp.pl/lekarz/elzbieta-swiatek/dermatolog/ostrowiec-swietokrzyski/ jest tu też adres.
Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
Ostrowiec Świętokrzyski
Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
Ostrowiec Świętokrzyski
wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
Ostrowiec Świętokrzyski
Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.
Prywatny Gabinet Laryngologiczny Karol Bolforski
Denkowska 8
Ostrowiec Świętokrzyski
Najlepszy lekarz, ze wspaniałym podejściem do dzieci. Przemiły, uprzejmy i bardzo pomocny. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor godny polecenia każdemu.
Ostrowiec Świętokrzyski
Bardzo kompetentny lekarz.Badanie przebiegło w sympatycznej atmosferze mimo dużego stresu.Wszystko wyjaśnia, dopytuje czy pacjent odczuwa ból czy wszystko w porządku. Polecam w 100%.
Zakład Opieki Ortopedycznej
aleja Jana Pawła II 33
Ostrowiec Świętokrzyski
Od kilku lat leczę zarówno proste wypełnienia, jak i te grubsze, a także chirurgiczne sprawy związane z ósemkami. 20-letnie doświadczenie w chirurgii szczękowej i leczeniu zębów mówi samo za siebie. Generalnie za każdym razem czuję się zaopiekowany profesjonalnie i kompetentnie, a po leczeniu nie mam żadnych komplikacji czy problemów. Lekarz godny zaufania.
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Ideał lekarza, człowiek, który ma powołanie i jest dobry w swej pracy,dobra komunikacja i empatia dla pacjenta
Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
Ostrowiec Świętokrzyski
Mój ulubiony lekarz. Zawsze tłumaczy przyczyny i rodzaj choroby. Posiada ogromne kompetencje, nie jeden raz uchronił mnie przed szpitalem. Racją jest, że czasem przepisuje bardzo silne antybiotyki, ale zawsze jest to sytuacja ostateczna, a przede wszystkim (o czym zapomina wielu lekarzy) każe zażywać określone leki osłonowe. Wyleczył mnie z niejednej choroby.
Zakład Opieki Ginekologicznej
Iłżecka 31 A
Ostrowiec Świętokrzyski
Prowadziła moją pierwszą ciąże była przy porodzie naprawde służy pomocą w kazdej chwili.super polecam
Polna 7 b lok. 1
Ostrowiec Świętokrzyski
Gdybym leczyła od początku zęby u Pani doktor to nie musiałabym nosić protezy zębowej od 25 roku życia.Te zęby, które mi zaczęła leczyć Pani doktor trzymają się do dziś, a mam 53 lata
Zakład Opieki Specjalistycznej
Słowackiego 23
Ostrowiec Świętokrzyski
Doktor Węsek wraz ze swoim zespołem w szpitalu w Ostrowcu Świętokrzyskim jest super! Jest bardzo miły, uprzejmy i chętny do pomocy. Od razu złapał ze mną świetny kontakt i sumiennie wykonywał swoją pracę w celu znalezienia przyczyny mojej dolegliwości. Polecam