Nie polecam dość drogi dentysta często zachęcający do wykonywania większej ilości leczenia zebów.Często humorzasta .Jedynka po odbudowie wyleciała.Dziś jest implancik a miało być tak kolorowo
Jedyna Pani doktor której się nie boję. Szybko, sprawnie i bez bólu. Uśmiech, pasja i pełen profesjonalizm, to było czuć. Polecam i dziękuję serdecznie za pomoc.
Zdecydowanie polecam Panią Doktor. Cała moja rodzina leczy ząbki u niej nawet mój 4 letni syn, który uwielbia do niej chodzić, chętnie siada na fotel i zawsze dostaje na koniec jakąś nagrodę !. Pani Doktor jest bardzo miła, kompetentna i zarazem bardzo szybko i dokładnie wykonuje swoją pracę. POLECAM!!!
Nie polecam gabinetu dentystycznego modern dent Pani Patrycji Basa- Wojdyła. Pani ,, doktor" nie posiada w sobie za grosz empatii i cierpliwości do pacjenta. A w szczególności do tych młodszych pacjentów. Zachowuje się chamsko i nie etycznie. Krzyczy na dzieci ubliża że są nie wychowane i rozpuszczone , kiedy te płaczą z bólu i ze strachu. Zależy jej tylko na pieniądzach i czasie . Była by w stanie na siłę trzymając wraz ze swoją pomocą dziecko na żywca rozwierci dziurę dziecku. Kiedy pacjent zajmuje jej za dużo czasu ze strachu ta ostentacyjnie przy innych pacjentach wyrzuca go z krzykiem z gabinetu wychodząc i krzycząc że ona na pogotowie dentystyczne nie przyjedzie. Trauma na całe życie. Można u tej pani od uczyć się chodzenia do dentysty raz na zawsze. Szczerze odradzam każdemu kto choć trochę boi się wizyt u dentysty. Takie lekarki jej ona powinno się omijać szerokim łukiem.
Gabinet bardzo estetyczny i nowoczesny. Pani doktor bardzo miła i konkretna. Gabinet czynny również w weekendy i święta tzw. pogotowie, więc można szybko pozbyć się bólu. Chodzę już od roku i polecam, którzy chcą mieć ładne zęby.