lek. dent. Paweł Góra

4,3
3,9
4,1
3,5

Bardzo polecam, pana doktora Górę jest to bardzo dobry stomatolog, wiem, że mogę mu zaufać ponieważ wielokrotnie wykonywał mi nawet skomplikowane zabiegi. W ostatnim czasie korzystałam z jego umiejętności protetycznych, z czego jestem bardzo zadowolona.

Doświadczyłam wielkiego nie profesjonalizmu w leczeniu. Po leczeniu u Pana doktora muszę usunąć ząb. Byłam na konsultacji u czterech lekarzy. Bardzo nie przychylnie wypowiadali się o tym, co mi z tym zębem zrobił właśnie Pan doktor.

Zawsze wracam do tego gabinetu nie zależnie od długości oczekiwania. Chodząc do innego bardzo drogiego gabinetu z rtg na miejscu z bajerami itd.wiecznie wracałam z tymi samymi zębami do roboty. I znów płakałam przy kasie. Dr.Paweł może pracuje w sposób ekstrawagancki ale jakimś cudem zęby są zrobione skutecznie i co najważniejsze koszt jest wręcz dziwnie niski jak na obecne gabinety. Wystrój recepcji zawsze mnie zachwyca i wypatruje nowości. Na fotelu czeka relaks muzyczny. Zachęcam i polecam

Rozczarowanie. Dostałam namiary na tego dentystę z polecenia, korzystałam długi czas. Po nieszczelnym leczeniu kanałowym nie wrócę nigdy na fotel tego gabinetu. Dentysta robi zęby tanio, ale nie posiada żadnego sprzętu RTG czy TK w gabinecie, a obecny dentysta patrząc na wypełnienia nazwał je oldschoolowymi. Niestety mam wrażenie, że lekarz zatrzymał się w czasie i w zasadzie wystrój recepcji to potwierdza.

Omijać szerokimi łukiem tego człowieka, robi szybko, brzydko, plomby są nieszczelne i zaraz odpadają.

Polecam. Bardzo profesjonalna i dobra jakość pracy.Bardzo uważny na pacjenta. W miejscu pracy wszystko jest sterylne i czyste.

Poproszę o sklonowanie się Pana Doktora i tow kilku egzemplarzach dla przyszłych pokoleń :))))) Rewelacyjny specjalista. A idąc do Niego nie mam lęków o to, czy mi po wizycie portfel nie zapłacze...

Dobry i uczciwy cenowo stomatolog. Walczy o każdego zęba do końca... Z Bydgoszczy nawet będę do Pana Doktora jeździć :)))

Dobry i uczciwy cenowo stomatolog. Walczy o każdego zęba do końca...
Z Bydgoszczy nawet będę do Pana Doktora jeździć :)))