Pierwsza wizyta, jestem pod wrażeniem podejścia do pacjenta. Wiem, że trafiłem w dobre ręce i mam pełne zaufanie do zaopiekowania i dalszego ciągu leczenia.
Professor Pawel Kolasa jest rewelacyjnym lekarzem , oddanym , serdecznym, zaangazowanym. Uratowal nie tylko mnie , ale wiele czlonkow mojej rodziny. Nigdy nie uslyszalam zlego slowa czy braku empatii. Nie wiem jakbylby zmeczony po dyzuze ,zawsze przyjal , wysluchal , doradzil , pomogl..DUSZA CZLOWIEK
Bardzo nieprzyjemny, bardzo niemiły człowiek. Brak empatii. Potrafił przy innych pacjentach obrazić. Brak zaangażowania w procesie leczenia. Odradzam !!!
Profesor operował mnie dwa razy . Obie operacje dotyczyły kręgosłupa. Dzięki Niemu funkcjonuje i żyje normalnie . Jest profesjonalistą w każdym calu. Obecnie moja żona jest po operacji kręgosłupa szyjnego i efekt jest rewelacyjny. Jest to jedyny lekarz, którego polecam w ciemno .
Nie wiem kto wystawia dobre opinie o tym lekarzu, ale to totalna pomyłka. Człowiek idzie do niego w bólach licząc na pomoc z opisem jak na dłoni wskazującym na poważe schorzenie, a on czyta zdjęcie RTG po swojemu zlecając kolejne płatne badania i proponując kolejna platna wizytę już za kilka dni, jakby cokolwiek rozmowa z nim miała wnieść i pomoc w bólu poza wskazaniem do leżenia i braniu przeciwbolowych. Pan profesor skupia sie nie na pomocy pajetowi, ale skasowaniem czlowieka w bolach na jak największą kasę. Odradzam bo mozna bardzo zbiednieć. Inny lekarz za połowę ceny od
razu dal skierowanie do szpitala widząc moj stan i opis zdjecia kręgosłupa. Już jestem po operacji.
Super lekarz. Operował mnie 5 lat temu. Po operacji doglądał przez cały tydzień. Opuściłem szpital i nie zdążyłem Panu podziękować za fachową opiekę. DIĘKUJĘ BARDZO.
Witam ten człowiek nie powinien być lekarzem ,brak jakiejkolwiek empatii ,czeka tylko na kopertę ,mąż miał wyznaczony termin operacji ale ponieważ nie wyszłam z żadną propozycją odwdzięczenia się,operacji nie ma bez podania przyczyny,za to kazał się zapisać do kolejki od nowa,czego nie rozumiem,mam tylko nadzieję że poniesie konsekwencje za swoje zachowanie.Jestem wściekła że z naszych podatków ma ciepłą posadkę i śmieje się pacjentowi w twarz i myśli że jest nie do ruszenia,a jest tylu wspaniałych lekarzy.Każdemu odradzam tego człowieka bo trudno go nazwać lekarzem