Dr Paweł Kopcza to bardzo kompetentny i empatyczny urolog. Już od pierwszej wizyty wzbudza zaufanie – dokładnie tłumaczy problem, cierpliwie odpowiada na pytania i proponuje jasny plan leczenia. Badanie przeprowadzone w sposób profesjonalny i z dużą kulturą osobistą, bez pośpiechu i stresu. Widać duże doświadczenie oraz indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznego i zaangażowanego specjalisty
Lekarz kompetentny z powołaniem do pracy cierpliwe mnie zdiagnozował i zlecił wszystkie niezbędne badania . Szczerze polecam właściwe zdiagnozował problem i wdrożył leczenie które mi pomogło
Lekarz, który w bardzo kompetentny sposób zajął się wytłumaczeniem mojego przypadku, zlecił potrzebne badania i przekierował do szpitala na zabieg do specjalisty w swojej dziedzinie. Konkretny, rzeczowy i pomocny
Zwracałem się do doktora Pawła Kopczy na profilaktyczne badanie układu moczowo-płciowego oraz badanie prostaty. Wizyta przebiegła bardzo spokojnie. Doktor Kopcza wyjaśnił wszystkie szczegóły, profesjonalnie przeprowadził badanie i udzielił swoich zaleceń. Gorąco polecam!
Miałem wizytę u urologa dr. Pawła Kopcie w placówce MediCover i muszę przyznać, że było to najgorsze doświadczenie medyczne w moim życiu. Lekarz był skrajnie nieprofesjonalny, arogancki i nieuprzejmy. Nie słuchał pacjenta, przerywał, prowadził rozmowę w sposób nieelegancki i konfliktowy. Odniosłem wrażenie, że nie był w ogóle zainteresowany moim stanem zdrowia ani udzieleniem realnej pomocy. Po wizycie pozostało we mnie bardzo nieprzyjemne wrażenie, a mimo to musiałem zapłacić 300 zł za usługę, która nie spełniła żadnych standardów jakości i empatii. Jest wielu świetnych urologów w Warszawie – niestety dr Paweł …
Po wizycie pozostało we mnie bardzo nieprzyjemne wrażenie, a mimo to musiałem zapłacić 300 zł za usługę, która nie spełniła żadnych standardów jakości i empatii. Jest wielu świetnych urologów w Warszawie – niestety dr Paweł Kopcie absolutnie do nich nie należy. Zdecydowanie odradzam wizytę u tego lekarza i żałuję, że zdecydowałem się na spotkanie.