"Rezydent IV roku w specjalizacji z dziedziny ortopedii i traumatologii narządu ruchu. Na co dzień pracuje na Oddziale Chirurgii Urazowo Ortopedycznej szpitala im. Jonschera w Łodzi.
Zainteresowania: Traumatologia sportowa, a co za tym idzie szczególnie przydatna w diagnostyce urazów ultrasonografia układu mięśniowo-szkieletowego. USG ortopedyczne"
Jak dla Mnie najlepszy ortopeda a zdarza sie raz w roku trafic z jakimś urazem Polecam Polecam Polecam
Myślę że to jeden z tych z powołania nie miałem styczności z wieloma ale naprawdę wydaje się bardzo profesjonalny i przykładamy, poświęca pacjentowi dużo czasu,mówię tutaj o leczeniu NFZ