lek. dent. Paweł Kulesza

4,2
4,1
4,4
3,9

Rwanie górnej ósemki przebiegło rewelacyjnie. Tylko strach mi towarzyszył, zresztą niepotrzebnie. Bardzo dziękuję

Pan doktor jest uczciwym i bardzo dobrym fachowcem. Stara się ratować uzębienie tak jakby to były jego zęby. Całe szczęście, że jeszcze są tacy uczciwi ludzie, lekarze.

Jednak polecam, czasem może warto czekać nawet 3 godz. W Szamotułach to jest najlepszy i oddany lekarz stom. Inni to oszuści i "złodzieje"-każdy ma wybór...

2,0

Może i Pan Paweł robotę robi dobrą, ale czekanie w poczekalni 3 godzin od wyznaczonej godziny wizyty to przesada i zdarzało się to wielokrotnie. Pan Paweł przyjmuje od 12 a zjawia się w pracy o 13:30. Ja już podziękuję więcej razy się tam nie zjawie.