Lekarz całkowicie bez empatii, ledwo spojrzał na wyniki krwi, nie zapytał o styl życia, nie zapytał jakie leki przyjmuję, był opryskliwy i powiedział do mnie "żarcie może Pani sobie ogarnąć", "trzeba żreć mniej" i "nie wiem czemu Pani tak je, czemu Pani ma taki okropny nawyk", "zawsze miała Pani taką brzydką buzie?" - odnośnie trądziku, mimo, że nie zapytał o moją dietę, z góry założył, że się obżeram i tyle. Wizyta była niemiła, całą drogę do domu płakałam po takim potraktowaniu. Na koniec z wyższością "lekarz" wielokrotnie pytał: rozumie Pani co ja do Pani mówię? Jasne jest to co powiedziałem?... Okropny człowiek, któremu powiedziałam o swojej chorobie psychicznej (głęboka depresja), a on potraktował mnie jak śmiecia. Odradzam wizyty u tego człowieka, pacjentka przede mną wyszła z gabinetu z płaczem, nie dziwi mnie to....
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Bardzo polecam doktor P.Nogal opiekuje się mną od około 20 lat nie zamieniłabym nigdy na innego lekarza bardzo cenię kompetencję i wiedzę medyczną
Jeśli ktoś ma wolne 100 zł to lepiej je wydać na przyjemność a nie na prywatną wizytę u tego pana. Takiego lekceważenia nie doświadczyłam u lekarza nigdy. Nawet na dyżurach w pogotowiu lub w publicznych placówkach lekarze poświęcają więcej uwagi pacjentowi niż pan Nogal podczas prywatnej płatnej wizyty. Nie dodaję tej opinii pod wpływem emocji bo od wizyty minęło 6 miesięcy - niesmak pozostał. Zdecydowanie odradzam. Anna S.
nie umie leczyc pacjentow tylko umie krzyczec na nich nie polecam
nie umie leczyc pacjentow tylko umie krzyczec na nich nie polecam
DOCENIŁAM POLECAM !!!POŚWIĘCIŁ DUŻO CZASU -TYLE ILE TRZEBA.WIARYGODNY,ŻYCZLIWY I KOMPETENTNY.POTRAFI DODAĆ OTUCHY W TRUDNYCH CHWILACH.