Szczerze polecam Państwu osobę Pana Doktora Pawła Rosika.Zgodnie z planem leczenia - pierwszy chory ząb oczyszczony i zaplombowany.Nie było jeżdżenia "borkiem" po żywym mózgu (jak do tej pory w dość smutnej historii moich kontaktów z polską stomatologią),ale zabieg wręcz relaksacyjny po bezbolesnym znieczuleniu.Myślę,że Pan Doktor nie patrzy na pacjenta jak na kolejny (beznadziejny) przypadek medyczny do uleczenia,ale -holistycznie- z uwzględnieniem bogactwa i braków osoby - człowieka i jego aktualnej sytuacji.Mam wrażenie,że lecząc moje zęby Pan Doktor chce przywrócić mi zdrowie i piękny uśmiech, a przez to sprawić to dobro,że i życie staje się "uśmiechnięte". Medycyna jest więc dziedziną humanistyczną :)! Z całego serca dziękuję,Panie Doktorze! Barbara Czajkowska.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Potwierdzam opinię Pani Alicji. U mnie też po 2 tygodniach od leczenia przeprowadzonego przez Pana doktora zaczął boleć "niby wyleczony" ząb. Zgłosiłam reklamację i Pan doktor ponownie otworzył ząb, był stan zapalny. Stwierdził, że czegoś nie zauważył za pierwszym razem, ale teraz będzie już dobrze. Po 2 tygodniach znowu to samo, ból nie do wytrzymania. Zmieniłam klinikę. Po otwarciu zęba okazało się, że Pan doktor zostawił tamponik i przez to wdał się stan zapalny. Ząb został dokładnie oczyszczony i zaleczony. Problem zniknął. Nie polecam Pana doktora, bo u mnie nie potrafił zaleczyć zęba, co więcej, nie wyprofilował korony zęba, zamiast wybrzuszeń ząb uformował prawie na płasko, co uniemożliwiało prawidłowe gryzienie.
Do doktora trafiłam przez przypadek. A teraz to JEDYNY lekarz któremu UFAM. Naprawdę świetny specjalista, godny polecenia.
Do doktora trafiłam przez przypadek.
A teraz to JEDYNY lekarz któremu UFAM.
Naprawdę świetny specjalista, godny polecenia.
Mieszkam blisko, więc postanowiłam podjąć leczenie w gabinecie u doktora. Pomyłka :( Doktor zrobił mi takie wypełnienie, że przy najmniejszym nagryzaniu bolało. Poszłam ponownie, aby coś z tym zmienić, okazało się, że nie ma dla mnie czasu. Tydzień później ból był nie do zniesienia, a doktor to lekceważył.
Super fachowiec,profesjonalne podejscie do pcjenta,uprzejmy, delikatny, cierpliwy, bardzo dokładny.Wszystko robi,by jak nastaranniej wykonać swoją pracę. Z pełną odpowiedzialnością polecam doktora swoim bliskim i znajomym.Również Państwu!!!
pełen profesjonalizm, serdecznie polecam
pełen profesjonalizm, serdecznie polecam
Lekarz profesjonalny. Przez przypadek do niego trafilem po ukruszeniu zęba. Nie tylko powiedzial co bedzie robił ale zaproponował rozwiązanie problemu i profesjonalnie zajął się moimi zebami.
Trafiłam do doktora przypadkiem, miałam kupon z mydeal na skaling, piaskowanie, fluoryzację i zdjęcia pantomografowe. Dr potraktował mnie tak samo jak każdego innego VIPa. Pełem profesjonalizm, uprzejmość, fachowość. Jestem zadowolona do tego stopnia, że moje 2 ubytki wyleczę właśnie u pana Rosika :) i zostanę Jego wierną pacjentką.
Dr Rosik to świetny stomatolog. Polecam.
Dr Rosik to świetny stomatolog. Polecam.
Śmiem twierdzić, że doktor Rosik jest najlepszym dentystą na świecie. Lekarz uwielbiający swoją pracę. Wysokiej klasy profesjonalista. Trafiłam do Niego wiele lat temu, w sumie przez przypadek. Był moim piątym dentystą z rzędu w ciągu 3 dni, kiedy wyłam z bólu a On dopiero zdiagnozował zapalenie okostnej czy ozębnej. Koleżance uratował zęba, którego wszyscy chcieli jej usunąć. Doktor Rosik jest boski. osobiście nikomu innemu nie dam dotknąć moich kafelków - zawsze i za każde pieniądze do Niego pójdę :) POLECAM wszystkim.