To samo co w przypadku Pani Marzeny. Nie chciał nawet wysłuchać objawów choroby!! Aż nie mogłem w to uwierzyć, nie zobaczył nawet badań jakie przyniosłem! Bardzo chamsko zaczął się bez powodu odzywać nim jakiekolwiek słowo zdążyłem powiedzieć. To straszne, że taka osoba przyjmuje jako kardiolog w kaliskim szpitalu. Przecież pacjent tylko szuka pomocy a jak nie chce mu się jej udzielić można po prostu to powiedzieć i zaoszczędzić 3-miesiecznego czekania w kolejce.
nikomu nie polecam tego lekarza jest niegrzeczny , nie pomógł mi tylko mnie zdenerwował nie rozumiem dlaczego przyjmuje jako kardiolog