lekarz Krystyna Krawiec

NZOZ "DANMED" Przychodnia Medycyny Rodzinnej i Specjalistycznej
ulica Kołodzieja 42 A

Bardzo profesjonalna, miła, uśmiechnięta kobieta. Zawsze stawia dobrą diagnozę, dobiera odpowiednie leki.Nigdy mnie nie zawiodła, jest świetnym lekarzem. Wizyty są miłe, konkretne i przyjemne ( dzieci się nie boją). Polecam wszystkim- nie tylko rodzicom, ponieważ doktor Krawiec jest również bardzo dobrym lekarzem rodzinnym.

lekarz Elżbieta Świderska-Sikorska

Alergolog, Pediatra

Próchnika 8/89

Wspaniała Pani doktor trafiłem do niej jakieś 40 lat temu zajęła się mną jak własnym dzieckiem dzięki niej byłem 2 razy w sanatorium raz z bratem zaleczyla mi astmę bo z tej choroby nie da się wyleczyć następnie pomogła mojemu synowi a był na granicy Serdecznie Dziękuję i życzę zdrowia
Opinia dodana przez: Marci

lekarz Joanna Przybylska

ulica Horbaczewskiego 21/34

Najlepszy pediatra jakiego spotkałam,a mam dwójkę dzieci więc z paroma już miałam do czynienia :) Pani doktor widać,że z powołania, ma świetne podejście do maluchów, jest kompetentna i zawsze szuka najlepszego rozwiązania, wcześniej mojej córce za każdym razem przypisywano antybiotyk, a od kiedy leczy ją dr Przybylska zapomniałam co to jest antybiotyk :) Miła i sympatyczna, moje dzieci ją uwielbiają, a ja szczerze polecam wizytę u niej :)

lekarz Marta Mrozik

ul. Magellana 12A/42

Doktor Marta Mrozik to najwspanialszy pediatra u jakiego byłam z córka. Pełna empatii i wsparcia, zawsze wysłucha obaw rodzica i wnikliwie zbada małego pacjenta. Jestem wdzięczna, że trafiłam z córka pod skrzydła tej cudownej Pani doktor!
Opinia dodana przez: Klaudyna

lekarz Ewa Moska-Hełka

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Wieruszów
Warszawska 104
98-400 Wieruszów

Super empatyczna Pani lekarz. Wszystko rzetelnie wytłumaczone i dziekujemy za poświęcony czas dla córki.
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Krzysztof Sulkowski

Alergolog, Pediatra

Pionierska 28/1
82-300 Elbląg

Pan doktor to wspaniały lekarz. Mamy za sobą kilka wizyt,jak to zazwyczaj bywa,dzieci rozkłada przed weekendem. Pan doktor nigdy nam nie odmówił pomocy. Nigdy nie zignorował telefonu. No i przede wszystkim sumiennie bada. Ogromna wiedza i intuicja. No i mieliśmy sytuację że oprócz dwuletniego synka chcieliśmy osłuchać też drugie dziecko mające dwa miesiące, ponieważ coś nas niepokoiło. Pan doktor,zrobił to przy okazji,nie obciążając nas podwójnie,co było dla nas sporym zaskoczeniem …
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Iwona Sawionek

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Bardzo polecam, dzięki Pani dr córka została szybko zdiagnozowana. Super lekarz.
Opinia dodana przez: Teresa

lek. med. Maciej Bugajec

Wizyty domowe

Cudowny pediatra, kompetentny i rzeczowy. Mamy do niego pełne zaufanie. Zawsze potrafi pastwić trafną diagnozę.

lekarz Krzysztof Jarmuszkiewicz

Berkowo 22
62-265 Berkowo

Zawsze dokładnie przeprowadzone badanie i trafna diagnoza. Super lekarz, Niestety często nieobecny...
Opinia dodana przez: Mama 3ki

lekarz Grażyna Skulska

Medest s.c. W.Święch, M.Mochuł
ul. ks. bp. Bogedaina 41
43-200 Pszczyna

Lepszego lekarza nie spotkałem -a często chorowałem i mam porównanie,odpowiada mi kameralna,mała przychodnia,bo teraz dużo wielkich przychodni,gdzie pacjent jest kolejnym przypadkiem i każda wizyta u innego doktora

lekarz Jarosław Konieczny

Lekarz rodzinny, Pediatra

Zespół Poradni Specjalistycznych "MEDIS"
Grunwaldzka 2A.
63-740 Kobylin

Wspaniały lekarz! Grzeczny, miły , kochający swoją pracę i dzieci. Przede wszystkim ludzki. Potrafi w prosty sposób wyjaśnić leczenie i chorobę dziecka . Z całym szacunkiem 5+ dla pana Dr. Brakuje tak dobrych lekarzy jak pan Konieczny!

Małgorzata Kozioł

37-450 Stalowa Wola

Pani Małgorzata Kozioł jest wspaniałą lekarką. Zaczęłam się u niej leczyć może od 3 roku życia. I przez cały ten okres Pani doktor była bardzo uprzejma, zawsze poważnie podchodziła do każdego problemu i zawsze mnie wyleczyła z każdej choroby, dała skierowanie jeśli było to potrzebne. Naprawdę polecam.
To wspaniała pani doktor.Nie znam drugiego takiego lekarza, nie tylko wśród pediatrów. To jest wyjątkowa osoba już nie tylko jako lekarz.Super podejście do dzieci,dorosłych,zawsze zastanowi się zanim coś wypisze,dokładnie się wypyta o wszystko.Dusza nie człowiek. Ona ma zawsze czas dla pacjenta nie tylko na wizycie prywatnej ale także w szpitalu.Polecam wszystkim sfrustrowanym mamom, bo w Sochaczewie jest bardzo trudno o dobrego pediatrę.Moje dzieci prowadzi od urodzenia i mam do niej …
Pani doktor z wielkim sercem i powołaniem. Szybka reakcja, długa, profesjonalna wizyta, rozwianie strachu i wątpliwości, zalecone leczenie i skierowanie na badania. Pełen profesjonalizm i niesamowite podejście do małego pacjenta :)
Opinia dodana przez: ZadowolonaMama

lekarz Marta Rozbicka

Chirurg dziecięcy, Pediatra

Wiewiórcza 6
87-800 Włocławek

Lepszego lekarza jeszcze nie spotkałem. Oprócz wysokiej kultury osobistej i szacunku dla pacjenta charakteryzuje się ogromnym profesjonalizmem. Pani Doktor nie bagatelizuje słów pacjenta, jest troskliwa i staranna. Od pierwszego kontaktu pacjent może z pełnym zaufaniem oddać się w ręce Pani Doktor. Oby więcej było tak wspaniałych Lekarzy.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Robert Piekarski

Diabetolog, Pediatra

Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2
20-950 Lublin

Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Aldona Siwińska

Kardiolog, Pediatra

Cordis
al. Niepodleglosci 2

wspaniała Pani Doktor,27 lat temu oprócz diagnozy serduszka u mojego syna wcześniaka zauważyła,że jest problem z nerką.bardzo sympatyczna i empatyczna,lekarz z powołania, dziś syn wyrósł na wspaniałego mężczyznę.Bardzo za wszystko dziękuję.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Beata Nowicka-Kryca

Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36

Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .

lekarz Jarosław Wlazło

Pediatra, Pulmonolog

ul. Graniczna 6 EF
63-800 Gostyń

Super lekarz, polecam, bardzo kompetentny, miły,pomocny,cieszę się że trafiliśmy do Pana doktora 🙂🙂🙂
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Wojciech Baranowski

Łódzka 87
95-050 Konstantynów Łódzki

Najlepszy pediatra jakiego znam! Podejście do dzieci ma niesamowite. Po pierwszej wizycie widać, że nie pieniądze a dobro dziecka jest najważniejsze w przeciwieństwie do innych lekarzy prywatnych. Krótko mówiąc jest najlepszy !!
Opinia dodana przez: Mariusz