Jest to cudowny lekarz z powołania. Pani dr Kacprzak była moim pediatrą teraz także zajmuje sie moim pierwszym dzieckiem i już wiem że drugie też do niej zapisze. Poświęca 100% swojego czasu zawsze odpowie na wszystkie pytania i co najważniejsze. Zawsze dokładnie zbada pacjenta nie ważne czy małego czy dużego.
Polecam Panią doktor! Bardzo profesjonalna i rzeczowa,lekarz pediatra z powołania!.Bardzo dokładnie bada dziecko i przeprowadza bardzo dokładny wywiad, analizuje, ma wspaniałe podejście do dzieci.Przy dwójce dzieci spotkałam już na swojej drodze wielu pediatrów,a Pani Doktor jest jedną z najlepszych z jakimi miałam okazję konsultować dziecko.Szkoda,że tak niewielu mamy takich LEKARZY.
Armii Krajowej 72 lok. 3
Sopot
Pani Doktor to wspaniała osoba, bardzo dokładnie przebada dziecko, dużo czasu mu poświęci, do tego wyczerpie temat odnośnie choroby dziecka. Ma niesamowitą wiedzę i doświadczenie. Dzisiaj ciężko o dobrego lekarza, a ona jest lekarzem z powołania. Bardzo się cieszę, że została mi ona polecona i do niej trafiliśmy. Polecam koniecznie!
Kościuszki 46 (wejście od Grunwaldzkiej)
Legnica
Bardzo dobry lekarz,mimo iż nie jesteśmy z Legnicy to za każdym razem będę jeździć z córką do pana doktora,gdyż jest godny zaufania i wiem,że dziecko jest w dobrych rękach
Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
Konin
Po przejściach z innymi lekarzami, trafiliśmy do Pani Doktor. Dziękuje, że stanęła na naszej drodze i prowadzi naszą córeczkę. Ufamy jej bezgranicznie, cokolwiek się dzieje, każda diagnoza jest trafna i leki odpowiednio dopasowane. Pani Doktor jest przesympatyczną, ciepłą osobą ze wspaniałym podejściem do dzieci. Zawsze możemy liczyć na pomoc, nigdy nie odmawiam. Szczerze Polecama!
im.Kopernika
Gabinet w Zgierzu (RehMed), ul.Tuwima 18, czynny pon-pt w godz.18-19 po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym
Pani doktor leczy mnie z NFZ od kilku lat i zawsze cierpliwie wysłucha. Teraz miałam okazję złożyć Jej prywatną wizytę, bo mój stan gwałtownie i nieprzerwanie się pogarszał. Jako pierwsza z sześciu lekarzy, których odwiedziłam w ogóle, postawiła trafną diagnozę, uratowała przed braniem sterydów i przepisała właściwe leki. Będę Jej zawsze wdzięczna za czas, miłą rozmowę, cierpliwe wysłuchanie i tak kompetentną poradę lekarską.
Pani doktor Agnieszka Nowicka to lekarz, który zasługuje na polecenie. Jest niezwykle empatyczną i profesjonalną osobą, cechuje ją nie tylko ogromna wiedza, ale również znakomita intuicja. W sposób serdeczny, ciepły i zaangażowany podchodzi do dziecka, a także do nas jako rodziców, szczegółowo i zrozumiale opisując schorzenie naszego synka. Dzięki temu od wielu lat czujemy się spokojni, mając takiego wybitnego lekarza opiekującego się naszym bezcennym skarbem. Pani Doktor to nie tylko …
Wspaniały człowiek, lekarz, który potrafi pomóc... szkoda, ze tak wykwalifikowanych lekarzy jest tak mało. z córką zaliczyłyśmy chyba połowę piotrkowskich "specjalistów" i tylko Pan Marek Chalusiak okazał się osobą, która jest godna pełnego zaufania. ma większą wiedzę niż wszyscy pozostali razem wzięci. z czystym sumieniem polecam!
Niepubliczny Specjalistyczny Stomatologiczno-Protetyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Byłych Więźniów Politycznych 3
Rybnik
Najwspanialszy lekarz z jakim się spotkałam!! (A było ich wielu w kilku pierwszych latach życia mojej córki ). Pan Doktor zawsze wysłucha i bierze pod uwagę nawet błahe dla wielu innych lekarzy spostrzeżenia rodzica. Jest miły, sympatyczny, cierpliwy, przyjemny dla dziecka ale również dla rodzica. Patrzy na swojego małego pacjenta wielowymiarowo i zawsze ( w naszym przypadku zawsze) stawia trafna diagnozę. Jest oddany swojej pracy a jego ogromne doświadczenie i …
Kompleksowo podchodzi do tematu leczenia dziecka, nie wlicza z wydawanych skierowań do innych specjalistów, jeśli czegoś nie jest pewna to nie waha się skierować do odpowiedniego specjalisty. Nie oszukuje. Jest delikatna w podejściu do małego (i dużego też ;-)) pacjenta. Poświęca czas i dokładnie tłumaczy co dziecku dolega i dlaczego zapisuje takie a nie inne leki. Wiem również dobrze, że mogę być spokojna, bo w przypadku nagłej potrzeby przyjedzie do …
Najlepszy lekarz na świecie, nie bagatelizuje nawet najmniejszej przypadłości, wysłucha, podpowie, zastanowi się 10 razy zanim przepisze jakiś lek... Wszystko opiera się na badaniach a nie na "oko" , jesteśmy zachwyceni podejściem Pani doktor, rzadko można spotkać w tych czasach lekarza z powołania i takim sercem do dzieci❤️