lekarz Aleksandra Pachacz

lekarz Krystyna Mowszet

Gastrolog, Pediatra

Centrum Medyczne Wejherowska
Wejherowska 28 bud. 4

Profesjonalne podejście do pacjenta, uzyskałam pomoc jakiej oczekiwałam. Doktor Mowszet jest niezwykle sympatycznym lekarzem. Jak najbardziej polecam wizytę u tego gastrologa

lekarz Ewa Synowiecka

Neonatolog, Pediatra

Gabinet lek. med. pediatra, neonatolog Ewa Synowiecka
Sosnowa 31A
42-290 Blachownia

Pani dr to wspaniały człowiek i genialny specjalista. Prawdziwy lekarz z powołania bardzo dokładną wnikliwa. Trafne diagnozy za każdym razem. Widać że kocha dzieci i to co robi. Antybiotyki zapisuje w ostateczności. Dokładnie bada i poświęca na wizytę tyle ile potrzebuje i pacjent i rodzic. Mnie spanikowanej matce odbiera telefony i smsy nawet wieczorem. A kiedys nawet wcześnie rano po swoim ciężkim dyżurze nas przyjęła. Moja córka ma 5 lat …
Opinia dodana przez: Mama Martynki i Maksyma

lekarz Justyna Kminikowska

Wojskowe Specjalistyczne Przychodnie Lekarskie w Grudziądzu
Legionów 57
86-300 Grudziądz

Pani Doktor Justyna wyróżnia się podejściem do dzieci. Klasa, przyjazny głos i pewność w działaniu budują zaufanie. Wizyty są dokładne, bez pośpiechu. Nie odhaczane jak u innych lekarzy. Jako ojciec wiem, że moje dziecko jest w dobrych rękach.
Opinia dodana przez: Grzegorz L.

lekarz Zbigniew Banasiak

ul. Stanisławy 8
Częstochowa

pan dokyor to wspaniały człowiek leczył moje dzieci syn w tej chwili ma 24 lata więc to bylo dawno ale zawsze mogłam na niego liczyć nawet w niedzielęjeśli była taka potrzeba.Pisze bood dawnw nie ma o doktorze wiadomości nie wieiem czy przyjmuje jeszcze .Bardzo prosze jeśli ktoś coś wie proszę o wiadomość.Dziękuję

lekarz Weronika Beszter

Kardiolog, Pediatra

Mickiewicza 23
43-300 Bielsko-Biała

Od kilku lat mój synek jest pacjentem Pani Doktor. Dla niego to jest Fajna Pani Doktor, bo jest bardzo łagodną, uśmiechniętą i sympatyczną Panią Doktor. Dodatkowo w gabinecie są zabawki, którymi dziecko może się zabawić podczas rozmowy dorosłych.Dla mnie jest fachowcem najlepszym, na jakiego mogłam trafić. Rzetelna, kompetentna, konkretna i przy tym pełna szacunku dla pacjentów. Polecam :)
Jedyny lekarz z powołania jakiego spotkaliśmy w swoim życiu. KOCHANY CZŁOWIEK. Po raz pierwszy spotkałam się z tym, ze lekarz dzwoni do pacjenta aby zapytać o stan zdrowia oraz jak wyszły zlecone badania. Brak mi słów aby opisać atuty PANI DOKTOR. Polecam wszystkim rodzicom. ANIOŁ po prostu.
Opinia dodana przez: małgorzata

lekarz Monika Kacperska

INDYWIDUALNA PRAKTYKA LEKARSKA
Szkolna
72-130 Maszewo

Nasz synek nie od razu był pacjentem pani Doktor. Otóż mieszkamy w innym mieście. Syna więc zarejestrowaliśmy do przychodni w miejscu zamieszkania. I gdy tylko zaczęły się problemy zdrowotne, pojawił się problem. Badało go wówczas wielu lekarzy, zmieniających się - żaden nie postawił trafnej diagnozy. Za namową rodziny pojechaliśmy do dr. Kacperskiej. Tak prosesjonalnego lekarza, z podejściem nie tylko do dziecka, ale także do rodziców, nie spotkałam. Dokładnie i precyzyjnie …
Opinia dodana przez: Dorota

lek. med. Danuta Pabijasz

Alergolog, Pediatra

Brożka 9/3
43-400 Cieszyn

Wizyty zawsze przebiegają sprawnie, rzetelnie i rzeczowo.Bardzo dobry pediatra. Od wielu lat Pani doktor leczy moje dzieci. Nikt wcześniej nie potrafił rozwiązac problemu i postawic pełnej diagnozy. Godna zaufania. Polecam
Opinia dodana przez: Aneta

dr n. med. Anna Kalicka-Kasperczyk

Endokrynolog dziecięcy, Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Prokocim Nowy Gabinet Anna Kalicka-Kasperczyk
Leonida Teligi 8

Polecam Panią doktor Annę Kalicką-Kasperczyk całym sercem. Kompleksowo zajmuje się dzieckiem robiąc długi i szczegółowy wywiad. Bierze niepokoje, zaobserwowane u dziecka zachowania/reakcje organizmu i wszystko sprawdza. Lekarka pierwszego kontaktu mnie wyśmiewała i twierdziła, że nie mam medycznego potwierdzenia, więc dziecko nie może być chore. A Pani doktor od razu połączyła fakty, zachowania i nawet wstępne wyniki badań z którymi przyszłam, by już celowo prowadzić dalszą diagnostykę. Empatia, duża intuicja w …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Renata Gajęcka

Szpital Wojewódzki we Włocławku
Wojskowy Szpital Kliniczny Bydgoszcz
87-800 Włocławek

Wspaniale podejście, lekarz z powolania. W ośrodku zdrowia w Lubaniu wszyscy Pania uwielbiamy. Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Patrycja