lekarz Elżbieta Sperska-Marosz

Neonatolog, Pediatra

Długosza 14
72-400 Kamień Pomorski

Bylem na urlopie w pobierowie i trafilem na ta Pania. Choroba, ktora u mnie wystapila byla dosc czesto powracajaca. W tym roku mialem 4 razy antybiotyk (zawsze to byly jakies macromax czy cos podobnego, mam slaba odpornosc). Poprosilem Pania doktor by nie dawala antybiotyku. Doktor zdecydowala sie na leczenie homeopatyczne. Ciekawią mnie aspekty medycyny naturalnej, lecz podszedlem z lekkim dystansem do tych malych granulek i nie spodziewalem sie tak znakomitego …
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Franciszek Halkiewicz

Pediatra, Pulmonolog

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Najgorszy pulmonolog jakiego znam. Leczyłem się u niego kilka dobrych lat w Katowicach. Od 10 lat przepisywał mi zawsze ten sam wziewny lek, kilka razy mówiłem, że wziew ten mi nie pomaga, mimo jego stosowania miałem nawracające zapalenia oskrzeli i płuc,przez wiele lat które dr Halkiewicz również nie leczył. Twierdził, że nie ma innych leków niż ten jeden wziew jaki dawał od 10 lat. Przez czas kiedy leczyłem się u …
Opinia dodana przez: EVA

lekarz Brygida Jabłońska

Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
Inwalidów Wojennych 26
Wołów

Chciałam przestrzec wszystkich - strata czasu, zero zaufania do kompetencji lekarza. Żeby pacjent był mądrzejszy od lekarza to wstyd! Podejście i uprzejmość poniżej zera. I zero empatii. To była moja druga wizyta , pierwsza wyglądała tak samo.

lekarz Roman Gurzyński

os. Witosa 10 lok. 23
83-140 Gniew

Lekarz beznadziejny. Nie jest zainteresowany pacjentem. Można odnieść wrażenie ze siedzi tam jak za karę i tylko czeka żeby pójść na papierosa.

lekarz Grażyna Dawid

Kardiolog, Pediatra

Słowacka 10/7

Polecam panią Doktor w całego serca!!! Najwyższy poziom leczenia, ogromna wiedza, kompetencje, doświadczenie. Ogrom empatii dobrze ze są jeszcze tak wspaniali lekarze. POLECAM!!!!

lekarz Bożena Batory

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Śródmieście 1" w Radomiu
Staszica 6/8
26-600 Radom

Z Panią Doktor miałam przyjemność spotkać 3-4razy na wizytach neurologicznych z synem. Zawsze z pełną kulturą, uśmiechem i 100% zaangażowaniem wszystko sprawdziła, wyjaśniła, rozwiewała wątpliwości jeśli jest takim zaangażowanym pediatrą jak neurologiem to chętnie zapisałabym dzieci do niej:)

lekarz Czesław Czechyra

Zygmunta Starego 28
26-900 Kozienice

Nie zgadzam się z opinią pacjentki. Leczę moich synkow od 10 lat u doktora i nigdy się nie zawiodłam. Diagnoza zawsze trafna. Jest życzliwy, moi chłopcy go wręcz uwielbiają. Godny polecenia!!!

lekarz Anna Heleska

przychodnia
Susika 4
97-146 Żelechlinek

Super doktor zna się na pracy jaką wykonuje. Ma miłe podejście do dzieci i jest przyjazną osobą. Serdecznie polecam!!

lekarz Bogusław Wieczorek

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia. Leczy ziołami nie antybiotykami. Ma ogromną wiedzę. Dziękuję za leczenie mojego dziecka.

lekarz Anna Bryzik

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką , Dzieckiem i Młodzieżą
ulica Sobieskiego 7A
42-200 Częstochowa

Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta i serdeczna. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Opinia dodana przez: Karolina
Pani Doktor jest bardzo profesjonalna i rzetelna. Zawsze przyjęła nas kiedy tego potrzebowaliśmy, przebadała mojego synka i zaleciła konkretne leczenie! Dziękujemy za wszystko ! Dorota (mama Jasia)
Opinia dodana przez: Dorota (mama Jasia)

lekarz Jerzy Adamus

PSD Centrum Medyczne Maria Leśniczak, Iwona Zys s.c.
ulica Dworcowa 3
64-200 Wolsztyn

Super specjalista....polecam!!!...lata doświadczenia w wykonywanym zawodzie skutkują trafnym rozpoznaniem dolegliwości,leki pomagają...bardzo dobre podejście do każdego pacjenta. Oby więcej takich lekarzy!!!
Opinia dodana przez: leszek

lekarz Maria Żyła-Frycz

Kardiolog, Pediatra

gabinet stomatologiczny
Zubrzyckiego
44-100 Gliwice

Właśnie jestem po wizycie z córką u Pani doktor, zarówno Pani doktor jak i Pan doktor pełni profesjonalizmu i ciepła. Córka jest po 2 operacjach serca a na tej wizycie kontrolnej wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione i opisane w atmosferze pełnej spokoju . Córka bardzo zadowolona z wizyty. Badanie echo serca zostało przeprowadzone szczegółowo i dokładnie...bez pośpiechu 🙂 czuć było że Pani doktor to świetny fachowiec który wie co robi. …

Zbigniew Aszkielaniec

Chopina 9a lok. 4
66-300 Międzyrzecz

Zero empatii! Ten pan to jakieś nieporozumienie! Szczerze nikomu nie polecam, bardzo arogancki, jakim cudem taki "lekarz" został dopuszczony do zawodu ....

lekarz Anna Pfeifer

AD MEDICO Przychodnia Lekarska
Jankowicka 18
44-200 Rybnik

Pani dr nie zdiagnozowała u mnie zapalenia płuc. Zamiast antybiotyku czy też jakiegokolwiek leku na receptę zaleciła nagrzewanie i ziołowe specyfiki. Siedziałem u pani dr 40 min a wyszedłem z kartką A6 z „zaleceniami” bez pomocy. Kpina z pacjenta. Wizyta z 14:00 odbyła się po 18:00. Unikać jak ognia!!
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Ewa Haze

Endokrynolog, Pediatra

Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Dla mniej nie ma lepszego lekarza w Piotrkowie i tyle. Kompetencja na 100. Moja córka bardzo ją lubi. Nie raz Pani Doktor uratowała nas z opresji nawet przez telefon. Polecam

lekarz Agata Jadowska

Częstochowska 46a
42-350 Koziegłowy

Znam Panią Doktor od kiedy jako dziecko leczyła mnie, doświadczony lekarz, trafne diagnozy, zawsze pomocna. Bardzo polecam Panią Doktor :)
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Anita Witor

Sokolska 78

Najlepsza babeczka na jaką kiedykolwiek trafiłem jeśli chodzi o lekarzy. No i fajna z niej dupcia.

lekarz Sabina Gołębiewska

Moszczenica Niżna 112
33-340 Moszczenica Niżna

Podczas wizyty Pani Gołębiewska zapytała o dolegliwości z jakimi przyszłyśmy wraz z córeczką. Poinformowałam ją o tym, że dziecko ma zalegającą wydzielinę. Na pytanie czy mam na myśli katar odpowiedziałam przecząco z uwagi na jego brak. Mimo to, wyżej wspomniana zaleciła higienę noska i stosowanie populnego sprayu na katar. Zgłosiłam, że dziecko ma zalegającą wydzielinę w postaci produktywnego, narastającego kaszlu, ale zostałyśmy zbagatelizowane i nic Nam nie zalecono, żeby temu …

lekarz Anna Krupotow-Abdool Carrim

Hubala 2
05-800 Pruszków

Bardzo dobry lekarz, konkretna i profesjonalne podejście do pacjenta, skupiona na chorym, wszystko jasno tłumaczy a przy tym jest miła i bardzo sympatyczna