Beskidzka 31
Andrychów
Serdecznie polecam. Pani Doktor traktuje nas bardzo profesjonalnie i życzliwie. Wiem, że w razie potrzeby zawsze mogę liczyć na rzetelną poradę lekarską, badania, itp.
Nie polecam tym bardziej z małym dzieckiem. Zero zainteresowania ,mówię coś pani na temat dziecka pani nie słucha ewidentnie i przepisuje leki na coś czego dziecko nie ma . Plus przepisała za duża dawkę antybiotyku (niemowlakowi ) przepisała złe stosowanie osłonowego . Po czym dziecko zaczęło nam wymiotowac i ma podrażniony żołądek.
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
ulica Rynek 26a
Andrychów
Byłam z dzieckiem do kontorli po długim zapaleniu ucha (nasz lekarz rodzinny akurat nie przyjmował ) . Pan doktor potraktował mnie bardzo nieprzyjemnie, wyśmiewał poprzedniego lekarza, a także laryngologa drwiąc, że wywróżyli dziecku zapalenie ucha, bo przecież patrząc do ucha nic nie widać. Na moje słowa, że ja nie jestem lekarzem i idę do kogoś po pomoc i nie wchodzę mu w kompetencje, wierząc że zna się na tym co …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICAN" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Krakowska 91
ulica Krakowska 91
Andrychów
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej VENA-Andrychów.
Miła 9