Filtruj terminy

lekarz Ewa Zielińska

Przychodnia Rejonowa nr 1
Wyszyńskiego 4.
62-200 Gniezno

Sympatyczna, umie doradzić, posiada dobre podejście dla dzieci. Polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Aldona Dubis

Os. Kazimierza Wielkiego 53/5
62-200 Gniezno

Lekarz z powołaniem. Idealne podejście do dzieci. Czytelne przekazanie diagnozy. Polecam w 100 % osoba które nadal mają wątpliwości.
Lekarz z prawdziwego zdarzenia! Miły, sympatyczny lekarz z powołania. Ma bardzo dobry kontakt z dziećmi a w tym zawodzie to chyba najważniejsze.

dr n. med. Małgorzata Kędzierska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Amicor
62-200 Gniezno

Najlepszy lekarz!!!Zawsze troskliwie przyjmuje pacjenta, daje skierowanie-jeśli jest taka potrzeba i to bez żadnych pretensji, szuka przyczyny choroby. Czuję się "zaopiekowania". Wspaniały człowiek!

lekarz Marzena Szczepańska

Mazowiecka 10
62-200 Gniezno

W gabinecie Pani doktor wiem, że moje dziecko jest pod fachową opieką. Wszystko na plus: *rzetelny wywiad zarówno z rodzicem jak i z dzieckiem, *dokładne i uważne badanie, *szczegółowe wyjaśnienie problemu, *plan leczenia. Poza tym sympatycznie. Pani doktor ma odpowiednie podejście do dziecka. Wszystko w jak najlepszym porządku. Wzorowa wizyta u specjalisty. Polecam
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Krzysztof Godek

Alergolog, Pediatra

Tumska 10
62-200 Gniezno

Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom

lekarz Danuta Kowalska

Choroby zakaźne, Pediatra

Libelta 39 lok. 2
62-200 Gniezno

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią doktor ,jeżdżę z córką i to jedyny lekarz ,któremu ufam jeżeli chodzi o wizyty prywatne, miła ,sympatyczna ma podejście do dziecka i pojęcie wszystko dobrze wytłumaczy jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za każdą pomoc.
Opinia dodana przez: Angelika

dr Ewa Jachimczyk

jana
62-200 Gniezno

Pani Doktor z powołania.Pani Ewa jest bardzo sympatyczna Kobietą. O każdej porze przyjmie nasze dzieci,czy nawet nas dorosłych. Zawsze trafna diagnoza oraz dobrane do niej leczenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni !
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Dorota Jakubowska

Myśliwiecka 4a lok. 2
62-200 Gniezno

Pani doktor przed szczepieniem nie wykonała oceny stanu zdrowia mojego dziecka. Sprawia wrażenie osoby szorstkiej powinna raczej pracować z dorosłymi niż z dziecmi., nie to co Pan Przybylski. Dlatego nie polecam jej nikomu. Pozatym jest bardzo nie miła i robi wszystko jakby bez powołania. NA MOJE POWINNA IŚĆ JUŻ NA EMERYTURĘ STARSILUDZIE POWINNI ODPO ZYWAC A NIE SPĘDZAĆ SEN Z POWIEK RODZICOM. Chciałam ją grzecznie zapytać o coś co mnie …

Alfred Rajczyk

Alergolog dziecięcy, Ginekolog

Gniezno

Jeden z tych "lekarzy", dla którego wszyscy mają Covid, z tym, że pan Rajczyk to wersja FORTE. Boli Cie gardło - masz Covid, boli Cię ucho - masz Covid, boli Cię zwieracz - masz Covid. Diagnozę uzależnia od tego, na co się szczepiłeś. Szczepiłes się na Covid - masz grypę, szczepiłeś się na grypę - masz Covid. Nie szczepiłeś się wcale - masz Covid. Obojętnie z jakimi objawami przychodzisz. Diagnozę …
Chciałbym wyrazić swoje poważne zaniepokojenie dotyczące opieki medycznej sprawowanej nad moim ojcem, który obecnie przebywa w zakładzie karnym i znajduje się w bardzo trudnym stanie zdrowia. Mój ojciec porusza się na wózku i wymaga natychmiastowego leczenia, w tym pilnej operacji, co potwierdzają jego dotychczasowe diagnozy. Z mojej perspektywy pojawiają się poważne obawy, że proces kierowania go na dalszą diagnostykę oraz konieczne leczenie jest niepotrzebnie utrudniany. Odnoszę wrażenie, że decyzje Pani …

lekarz Danuta Koszałko

lekarz Roman Trafarski