Wojskowe Specjalistyczne Przychodnie Lekarskie w Grudziądzu
Legionów 57
Grudziądz
Pani Doktor Justyna wyróżnia się podejściem do dzieci. Klasa, przyjazny głos i pewność w działaniu budują zaufanie. Wizyty są dokładne, bez pośpiechu. Nie odhaczane jak u innych lekarzy. Jako ojciec wiem, że moje dziecko jest w dobrych rękach.
Pani Doktor to prawdziwa profesjonalistka w swoim fachu, ponadto miła uprzejma z indywidualnym podejściem do pacjenta, poświęca tyle czasu na wizyty ile jest konieczne, leczymy synka u Pani doktor od 10 tygodnia życia i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów jakie przynosi leczenie właśnie u Pani Doktor. Jest cierpliwa, odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości nadwrażliwych rodziców, bardzo gorąco polecamy Panią Doktor - my nie zamienilibyśmy jej na żadną/-go inną/-ego.
Regionalny Szpital Specjalistyczny
Grudziądz
Dzisiaj Pani doktor, zmieniła swoje plany, żeby pomóc naszemu dziecku, za co jesteśmy ogromnie wdzięczni. Cudowna Pani Doktor z mega podejściem do dzieci. Spędziła u nas dobre kilkadziesiąt minut, uważnie zbadała nasze dziecko. Pomiędzy rzeczową rozmową z nami, znalazła Pani doktor również czas na małą pogawędkę z naszą gadułą. Jestem ogromnie wdzięczny i pełen podziwu dla tej Pani. Gdyby wszyscy lekarze mieli takie serce, świat byłby lepszy. :) pozdrawiam serdecznie.
Laboratorium Analityczne
dr. Ludwika Rydygiera 15/17