Pani Doktor Justyna wyróżnia się podejściem do dzieci. Klasa, przyjazny głos i pewność w działaniu budują zaufanie. Wizyty są dokładne, bez pośpiechu. Nie odhaczane jak u innych lekarzy. Jako ojciec wiem, że moje dziecko jest w dobrych rękach.
Pani Doktor Justyna wyróżnia się podejściem do dzieci.
Klasa, przyjazny głos i pewność w działaniu budują zaufanie.
Wizyty są dokładne, bez pośpiechu.
Nie odhaczane jak u innych lekarzy.
Jako ojciec wiem, że moje dziecko jest w dobrych rękach.
Piekno i madrosc w jednej osobie. Duza pomoc za kazdym razem. Wyjasnienie wszelkich watpliwosci i zyczliwosc. Moje dzieci lubią chodzic do przychodni i nie protestuja przy badaniu. A z tym u innych lekarzy roznie bywa.
Leczymy się u naszej Pani Doktor Justyny już od kilku lat. Lubimy te wizyty, bo zawsze jest przyjaźnie i wszystko wiemy. Pani Doktor jest czujna, dociekliwa i pozytywnie nas zaskakuje. Dziękujemy i polecamy.
Leczymy się u naszej Pani Doktor Justyny już od kilku lat.
Lubimy te wizyty, bo zawsze jest przyjaźnie i wszystko wiemy.
Pani Doktor jest czujna, dociekliwa i pozytywnie nas zaskakuje.
Dziękujemy i polecamy.
Kompetencja, dociekliwość, życzliwość, empatia, oraz głos, który koi nerwy i sam w sobie jest terapią
Dobre podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm w dodatku pani jest prześliczna <3
Doktor z powołaniem. Nigdy nie zostawi dziecka w potrzebie. Moja 4latka chce chodzić tylko do niej! Raz przymusowo musieliśmy iść do kogoś innego i po wizycie mała nie była zadowolona, a ja niedoinformowana.
Chodzę z synem do Pani Doktor już od ok. 2 lat. Pani Doktor zawsze jest profesjonalna, cierpliwa i miła. Szczególnie teraz, w okresie epidemii, otrzymaliśmy dużą pomoc, za co jestem ogromnie wdzięczny. Bardzo polecam. Mateusz
To jest moja Pani Doktor. Prawdziwa kochana Pani Doktor. Wielokrotnie leczyla mojego synka. Wychodzilismy obronną reka z różnych, niekiedy ciezkich sytuacji. Bywalo, ze nie bylo Pani Doktor w pracy, leczylismy się przymusowo gdzie indziej i zawsze musielismy wrocic po wlasciwa pomoc do wlasciwej osoby. Ma wspaniałe podejscie. Karol zawsze mowi, ze pojdzie tylko do Pani Justyny :)