lekarz Regina Wasilewska-Kita

Poliklinika Koszalińska
Koszalin

Nie wiem skąd te pozytywne opinie.W trakcie turnusu odsyłała dzieci z gorączką,kaszlące po nocach i za dnia z informacją,że to reakcja na klimat i zabiegi.Skończyło się masowym zachorowaniem 3/4 turnusu,karetką i izolacjami.Byłam u niej z synkiem-niby również reakcja na klimat, badała dziecko może minutę,na stojąco, pobieżnie,bez plecek. Dzień później dostał gorączki.Diagnoza u innego lekarza, potwierdzona usg płuc-zapalenie pluc(!).Odradzam, bo może wyrządzić dziecku krzywdę.
Opinia dodana przez: Natalia

Waldemar Koronkiewicz

Neonatolog, Pediatra

Koszalin

Wspaniały lekarz, bardzo spokojnie podchodzi do małego pacjenta, ma świetne podejście do dziecka, jest dokładny i drobiazgowy. Bardzo angażuje się w leczenie- był dostępny telefonicznie i osobiście nawet w weekend (u dla małej stałej pacjentki:)). Ja bardzo polecam. Wizyty prywatne.

lekarz Renata Kaczanowska

Zielona 39
75-664 Koszalin

Chodzę do pani doktor od małego. Zawsze była dla mnie uprzejma, chodź jak każdy człowiek ma prawo mieć gorszy dzień. Diagnoza nie zawsze trafiona, ale jak odgadnąć chorobę mając do dyspozycji oczy, ręce, stetoskop, termometr i drewniany patyczek? A lekarz który skieruje na wszystkie potrzebne badania przestanie zarabiać... Ogólnie polecam rozmawiać, zadawać pytania, lekarza uważać za wsparcie i doradcę w samoleczeniu, a nie wyrocznię.
Opinia dodana przez: JW

lekarz Grażyna Stanisławska

Alergolog, Pediatra

Staszica 8a
75-710 Koszalin

Nie polecam , 5 godzin czekania na marne , nie ma podejścia do dzieci , nie miłą , bezczelna .Ciągle wychodzenie na kawki . Poszukajcie innego lekarza bo to Pani nie nadaje się do niczego .
Opinia dodana przez: Sandra

dr Halina Dalewska

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Zwycięstwa 204 A
75-640 Koszalin

Jak dla mnie, najlepszy i wspaniały lekarz, bardzo miła, ma profesjonalne podejście do dzieci, zawsze dokładnie bada moich dzieciaków i wszystko mi wyjaśnia i tłumacze. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Viktoriia

dr Lech Barczewski

Medica
Okulickiego24a
Koszalin

Lekarz doświadczony, trafnie stawiający diagnozę. Zawsze trafne schematy leczenia, bez zbędnych "dyskusji i frazesów" tłumaczy dalsze postępowanie z małym chorym pacjentem. Fakt może Pan doktor nie jest zbyt "wylewny" ale zawsze pomaga moim dzieciom. Małomówny ale zawsze kulturalny. Jeszcze się nie zawiodłem, i nie oceniajmy po tym, że jest może "trudny" w komunikacji co ni jak ma się do tego jak jest dobrym i kompetentnym lekarzem.

lekarz Urszula Mikietyńska

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

lekarz Mirosława Kowalska

Pediatra, Pulmonolog

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Mirosława Kowalska lekarz pediatra, spec. pneumonolog
ulica Kubusia Puchatka 22
75-710 Koszalin