dr n. med. Maria Łukasik-Brożbar

Lekarz rodzinny, Pediatra

MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów

Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.

lekarz Marzena Pelc-Dymon

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Rzeszowie
ul. Tadeusza Czackiego 2
35-051 Rzeszów

Polecam Panią doktor Pelc Dymon, bardzo dobry specjalista oraz psycholog.Jestem bardzo zadowolona z opieki nad dziećmi. Pani doktor w szczegółowy sposób objaśnia stany chorobowe,działanie poszczególnych leków.Jest miła dla dzieci i rodziców
Opinia dodana przez: agnieszka

Grzegorz Siteń

Nefrolog, Pediatra

Rzeszów

Ogromna wiedza, bardzo pomocny. Odbiera telefony od pacjentów nawet w weekendy. Fajne podejście do dzieci, potrafi przekazać swoją wiedzę w klarowny sposób.

lekarz Małgorzata Nowak-Plęs

Pediatra, Rehabilitant

Al. W. Sikorskiego 190
35-304 Rzeszów

Świetne podejście do pacjenta oraz rodziców. Pomimo widocznej "bieganiny" na oddziale, znalazła czas by porozmawiać z nami (rodzicami), wyjaśnić wszystko co dzieje się z dzieckiem i uspokoić. Widać, że ma dużą wiedzę i zależy jej na pacjentach, a to dziś nie takie częste.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Małgorzata Kubit-Lis

Pediatra, Pulmonolog

Szopena 1 (Centrum Medyczne Medyk)
35-025 Rzeszów

Pani doktor miła, sympatyczna i z podejściem do ludzi. Jednak jeśli chodzi o lekarza specjaliste pulmonologa to mam wątpliwości. Syn choruje na choroby górnych dróg oddechowych praktycznie od 3 mż. Będąc pod opieką pani doktor brał antybiotyki kilka razy w roku. Po zmianie lekarza ilośc chorób i przyjmowanych antybiotyków (kilka w ciągu kilku lat) zmalała.
Opinia dodana przez: Sylwia
Nie słucha potrzeb pacjenta oraz bywa nieuprzejmy. Przepisuje leki, których nie ma w aptekach i dziwi się przy tym. Nie przepisuje także zamienników, do leków, których nie można dostać.

lekarz Ewa Kozińska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Powstańców Listopadowych 19D
35-606 Rzeszów

Lekarz bardzo oddany pacjentom, zawsze pomoże, znajdzie czas. Leczy się u niej cała nasza rodzina i zawsze byliśmy zadowoleni. Nie robi problemów z badaniami. Dodatkowo jest po prostu przesympatycznym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Jarek N

lekarz Irena Błądzińska-Huma

NZOZ Kardiologia
Podwisłocze 22A
35-309 Rzeszów

Lekarka dość specyficzna, taka ze starej szkoły, dość bezpośrednia, ale dobrze ustawiła leczenie i zainteresowała się dzieckiem. Na pytania odpowiada, tłumaczy jak podawać leki, jaką ma wizję leczenia. Potrafiła tak zagadać 3 latka, że badania nie kończyły się płaczem jak u innych pediatrów. Po przeczytaniu innych opinii na tej stronie szłam do niej trochę przestraszona, a jestem zadowolona. Duży plus za to, że na pierwszą wizytę czekaliśmy okolo 2 tygodni, …
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Grzegorz Stasiuk

Kr. Augusta 24 A
35-210 Rzeszów

Polecam doktora. Z córką trafiliśmy do niego z długotrwałym katarkiem (od przeszło pół roku odbijając się od pediatrów, laryngologów do pulmunologów). Wytłumaczył jak powinny wyglądać badania, dał skierowanie do szpitala. Niestety potwierdziły się jego słowa o leczeniu poprzez poradnie i jego skierowanie nie zostało uwzględnione przez lekarzy szpitala nr 2 w Rzeszowie. Nie mam do niego zastrzeżeń, świetny specjalista, chce leczyć i pomagać pacjentom.

lekarz Barbara Surdej

Lekarz sportowy, Pediatra

ul. Kolorowa 12/12
36-021 Rzeszów

W 2022r Po złej diagnozie DR. Surdej dziecko( 2 lata )wylądowało mi z zapaleniem ucha z wyciekiem w szpitalu . Na kontroli z dziećmi gdzie starsza ma odruch wymiotny na syropy ( była informowana na wcześniejszych wizytach) dr.Surdej stwierdziła ,że jest to moja wina i " widocznie jest Pani złą matką" i wysyła nas do psychologia. Na moje pytanie iż przyszłam po poradę co mogę zrobić odpowiada ,że wychowała 2 …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marta Rachel