Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Lekarska Rejon Numer 1" Sp. z o.o.
ulica Katowicka 34
Świętochłowice
Miła,empatyczna ,z super podejściem nawet do trudnych dzieci. Z dużym doświadczeniem i wiedzą. Polecam na 200 % każdemu. TAKI PEDIATRA TO SKARB!!!!
Przychodnia Medycyny Rodzinnej
Świętochłowice
Polecam serdecznie Panią Doktor! Mega podejście do młodych pacjentów, rzetelność, spokój. Człowiek czuje, że jego dziecko jest w dobrych rękach.
Pan doktor leczył mnie jak byłam dzieckiem więc powierzenie Jemu mojego dziecka do leczenia było oczywistością:) Nie daje antybiotyku od razu na kaszelek, nigdy złego słowa nie powiedział i nie obnosi się tak ze swoim "doktorstwem" jak inni lekarze którzy zwykle patrzą na pacjenta jak na tumana który, przecież nie ma prawa wiedzieć co mu dolega... Ehh co tam o innych-to jest bardzo "ludzki" lekarz, taki powiedziała bym że, swojski:)
Bardzo nieprzyjemna lekarka. Gburowata i bezczelna. Córka omdlała na turnieju tańca. Poszłam z prośbą o skierowanie na badanie krwi. Usłyszałam, że moja córka widocznie się do tego nie nadaje i powinna zrezygnować! Przerywała w połowie zdania, mówiła podniesionym głosem! Jednym słowem TRAGEDIA!
Świętochłowice
Z Panią Doktor miałam nieprzyjemność spotkać się dwa razy. W obu przypadkach dostałam skierowanie do szpitala ponieważ nie była pewna swojej diagnozy. Za pierwszym razem zupełnie niepotrzebnie jechałam z niemowlęciem na izbę przyjęć, bo z pobytu najbardziej pamiętam 2noce gdzie spałam na podłodze, natomiast dziecko 2 razy obejrzał lekarz i wyszliśmy do domu dostając maść. Pani Doktor jest nieuprzejma; strach się o coś zapytać, bo od razu podnosi głos-"jak można …