Jestem pacjentką Pani doktor od prawie 20 lat. Nie wiem skąd wynikają takie opinie na jej temat. Doktor trafnie stawia diagnozy, nie miałam problemów ze skierowaniami. Wizyty przebiegają w przyjaznej dla pacjenta atmosferze. Pani dr leczy moich rodziców i mojego syna - nie mamy zastrzeżeń.
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZDROJE"
ulica Mączna 4
Niemiła, ironizuje i traktuje pacjentów z góry. Nie odpowiada na pytania, wzdycha i sapie. Nie wyjaśnia niczego, oczekuje, że pacjent przyjdzie na wizytę przygotowany w zakresie wiedzy medycznej. Nie polecam
Pani doktor zajmuje się moją córką od 3 lat. Początkowo miałam mieszane uczucia bo raczej nie należy do osób sympatycznych od pierwszej chwili, ale zacisnęłam zęby dla dobra dziecka i nie żałuję. Przy bliższym poznaniu okazała się bardzo sympatyczna, córka ją polubiła a zaufanie małego pacjenta jest bardzo ważne. Doktor Korycka pomogła mojemu dziecku do tego stopnia, że nigdy nie wyrażę mojej wdzięczności. Tylko ona pochyliła się nad przypadkiem córki …
Poradnia Endokrynologiczno-Ginekologiczna
Słowackiego 19
Jeszcze z tak nieprzejmym lekarzem nie miałam doczynienia.. Odradzam! Zero szacunku dla ludzi i brak podejścia do dzieci.
ul. Waleriana Łukasińskiego 42b/12
Nie potrafi zorganizować kolejności przyjęć. Przyjmuje osoby poza kolejnością, wprowadzane przez służbę zdrowia - oczywiście rozumiem przyjęcia osób celem odczytania wyniku, które były wcześniej przyjęte. Brak szacunku do pacjenta, zła organizacja przyjęć
Gabinety Stomatologiczne Denticus
Bolesława Śmiałego 28