Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZDROJE"
ulica Mączna 4
Pani doktor bardzo nie miła. To moje pierwsze dziecko i powinna wszystko wytłumaczyć na wizytach, a nie ironizować i śmiać się pod nosem.
Jestem pacjentką Pani doktor od prawie 20 lat. Nie wiem skąd wynikają takie opinie na jej temat. Doktor trafnie stawia diagnozy, nie miałam problemów ze skierowaniami. Wizyty przebiegają w przyjaznej dla pacjenta atmosferze. Pani dr leczy moich rodziców i mojego syna - nie mamy zastrzeżeń.
Pani doktor zajmuje się moją córką od 3 lat. Początkowo miałam mieszane uczucia bo raczej nie należy do osób sympatycznych od pierwszej chwili, ale zacisnęłam zęby dla dobra dziecka i nie żałuję. Przy bliższym poznaniu okazała się bardzo sympatyczna, córka ją polubiła a zaufanie małego pacjenta jest bardzo ważne. Doktor Korycka pomogła mojemu dziecku do tego stopnia, że nigdy nie wyrażę mojej wdzięczności. Tylko ona pochyliła się nad przypadkiem córki …
Poradnia Endokrynologiczno-Ginekologiczna
Słowackiego 19
Jeszcze z tak nieprzejmym lekarzem nie miałam doczynienia.. Odradzam! Zero szacunku dla ludzi i brak podejścia do dzieci.
ul. Waleriana Łukasińskiego 42b/12
Nie potrafi zorganizować kolejności przyjęć. Przyjmuje osoby poza kolejnością, wprowadzane przez służbę zdrowia - oczywiście rozumiem przyjęcia osób celem odczytania wyniku, które były wcześniej przyjęte. Brak szacunku do pacjenta, zła organizacja przyjęć
Gabinety Stomatologiczne Denticus
Bolesława Śmiałego 28