Dołączam się do pochlebnych opinii. Pani doktor jest bardzo spokojna, kontaktowa i potrafi stworzyć świetną relację z małym pacjentem. Ma dużą wiedzę i doświadczenie, przez co jest godna zaufania. Nie przepisuje antybiotyków profilaktycznie, przez 5 lat syn miał antybiotyk jeden raz na zapalenie ucha środkowego. Jeździmy do doktor ze Śródmieścia i niech to będzie najlepsza wizytówka. Polecamy bardzo.
Bardzo polecam Panią doktor, jest bardzo kompetentna, posiada dużą wiedzę, opiekowała się moimi bliźniętami na oddziale neonatologicznym, dzięki niej wierzyłam, że wszystko będzie dobrze z moimi dziećmi, jest osobą bardzo ciepłą, która niczego nie lekceważy a wręcz wybiega do przodu, bardzo dobry lekarz
Specjalistycna Praktyka Lekarska Ewa Szafrańska
Duracza 3/1
Wałbrzych
Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Człowiek bez kultury osobistej, empati i chamski. Nie wysłucha, wywyższa się, poniża i uważa że zjadł wszystkie rozumy. Traktuje rodzica jak głupka, ubliża i zero szacunku i fachowości. Wątpi w decyzję innych lekarzy, nie tlumaczy, jest sarkastyczny i po prostu nie sympatyczny, poniża innych. Po prostu porażka!
Omijać szerokim łukiem. Zero empatii. Brak podejścia do dzieci. Dziecko Nie zostało zbadane ponieważ Pani Nie potrafiła sobie z kim poradzić, synek płakał od samego wejścia. Że to uśmiechu. Rozmowa w tonie rozkazującym. Śmiało mogę powiedzieć że gorszego lekarza Nie miałam okazji poznać.
Cogito
Jana Pawła II 3g
Szpital im. dra Alfreda Sokołowskiego
ulica Batorego 4
Wałbrzych
Centrum Medyczne "Nowe Miasto"
11 Listopada 116