Szpital Wojewódzki we Włocławku
Wojskowy Szpital Kliniczny Bydgoszcz
Włocławek
Wspaniale podejście, lekarz z powolania. W ośrodku zdrowia w Lubaniu wszyscy Pania uwielbiamy. Pozdrawiam!
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Pani doktor bardzo kompetentna ,życzliwa w stosunku do pacjenta oraz rodzica ,poświęca sporo czasu na wytłumaczenie choroby ,bądź dolegliwości jestem zachwycona podejściem Pani doktor do pacjenta lekarz godny polecenia
Lepszego lekarza jeszcze nie spotkałem. Oprócz wysokiej kultury osobistej i szacunku dla pacjenta charakteryzuje się ogromnym profesjonalizmem. Pani Doktor nie bagatelizuje słów pacjenta, jest troskliwa i staranna. Od pierwszego kontaktu pacjent może z pełnym zaufaniem oddać się w ręce Pani Doktor. Oby więcej było tak wspaniałych Lekarzy.
NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
Włocławek
Najwspanialszy lekarz pod słońcem Zawsze uśmiechnięta miła Kompetentna z wielka dokładnością Podchodzi do badania pacjenta co wiąże się z postawieniem 100% diagnozy i szybkim powrotem do zdrowia?Dziękuje Pani doktor i takiego lekarza polecam wszystkim.
Najlepszy Pediatra jaki pojawił się na naszej drodze . Bardzo kompetentna,przyjazna małemu pacjentowi . Wspaniały kontakt z Rodzicem . Jej troska o zdrowie dziecka nie kończy się wraz z zamknięciem drzwi od gabinetu . Jest bardzo zaangażowana ,rzadkość w tych czasach . Polecamy ze szczerego serca
Zakład Medyczny "DIAGMED plus"
Chopina 52
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku