Centrum Medyczne PRO-MED - Nafta
al. Armii Krajowej 64/13
Wołomin
Pani doktor leczy naszą całą rodzinę. Jest osobą bardzo ciepłą i dbającą o swoich pacjentów. Dla mnie ważne jest to, że nie jestem kolejnym anonimowym człowiekiem. Pamięta nasze imiona oraz przebieg naszego leczenia. Co do samej przychodni faktycznie można mieć pewne zastrzeżenia, ale Pani doktor jest super. Co dla mnie również istotne dziecku daje antybiotyk dopiero, kiedy nie widzi innego wyjścia. Z czystym sumieniem polecam
SZZOZ Szpital Powiatowy w Wołominie
ulica Gdyńska 1/3
Wołomin
W dniu.z16/17 grudnia 2022 byłam na nocnej pomocy z dzieckiem u dr Krakowskiej Z całego serca nie polecam tej lekarki Ja jako rodzic przebywający z chorym dzieckiem w domu wiem od czego zaczęła się choroba i jaki był jej przebieg U dziecka było zapalenie krtani i został męczący kaszel z którym niestety nie dawałam sobie rady mimo doraźnych środków dostępnych bez recepty Pani doktor spytała dziecko co jadło a gdy ...
Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3
Wołomin
Ratunku przed takimi lekarzami!!!!!!!!!!!!! Od dwóch dni próbuję zapisać dziecko do przychodni. Gorączka od dwóch dni, potem pojawił się katar, silny ból ucha i kaszel. Niestety jest jakaś epidemia i ludzi masa w przychodni. Nie udało się zapisać. W końcu pojechałyśmy na nocną pomoc lekarską. Ten pan zajął mnóstwo czasu, gadał i gadał, tak chaotycznie, że trudno uchwycić co ma na myśli. Ból ucha kompletnie zbagatelizował, nawet do ucha nie ...
Polecam tego lekarza!! Jest zaangażowany, zainteresowany dzieckiem, nie liczy czasu, tłumaczy zarówno chorobę jak i metody leczenia. Nie traktuje pacjentów automatycznie, ze wszyscy po kolei wychodzą z tymi samymi lekami, bada naprawdę!!! Żałuje, ze tak rzadko przyjmuje w Warszawie.
SZZOZ Szpital Powiatowy w Wołominie
ulica Gdyńska 1/3
Wołomin
Wspaniała Pani doktor-do dzieci rewelacyjne podejście, natomiast do rodziców surowa (ale to tak naprawdę zaleta!). Nigdy nie pomyliła się w diagnozie chorób moich dzieci,leczenie to góra dwa leki, dzięki którym moje dzieci pięknie zdrowiały. Wileki żal, że odeszła z przychodni w Radzyminie. Nie ma jej tam równych.
Wacław Sowiński Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Rodzinnej
Kopernika 8
Wołomin
Dr Kowalska jest pediatrą, anestezjologiem, specjalistą medycyny rodzinnej. Jest lekarzem rodzinnym z wieloletnim doświadczeniem, jest bardzo dobrym diagnostą chorób dziecięcych adekwatnych do specjalizacji.
Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3